Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Val Grande-najväčšia divočina Talianska

Diskusná téma K článku: Val Grande-najväčšia divočina Talianska

Momentálne pracujem vo Švajčiarsku, kde bol minulý pondelok sviatok. Tak som si povedal, že predlžený víkend naplno využijem. Po štyroch hodinách cesty sa ocitám v Národnom parku Val Grande, ktorý má na oficiálnych stránkach NP prívlastok najväčšia divočina v Taliansku. Prvýkrát som o tomto mieste počul od jednej známej pred piatimi rokmi na Novom Zélande a bola to len samá chvála. Odvtedy v podstate nič, ale myšlienka ísť sa tam niekedy pozrieť ostala. Čakal som len na príležitosť a prišla.

Vito Antolini

V podstate sme mali k dispozicii 7 neuplnych dni s tym, ze sme si vsetko niesli so sebou. Miestami to bolo celkom narocne, ale stalo to za to.

Vito Antolini

Dakujeme za inspiraciu:) Prave sme sa odtial s priatelkou vratili a je tam uzasne.

Lienkaa

pekny clanok andrej, hned by som vyrazila :-) a inak zname meno, auto PB, moj rocnik.. stredna skola OA, ze? myslim, ze som s tebou zoparkrat sedela na obede :-)

Zebe

Na felde :D Like a fuckin´ boss. odvaha riadna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma