Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zápcha na Ostrom Roháči

Jonathan.sk

keď vidím tie lokre,a tých ľudí pod nimi, tak mi až mráz behá po chrbte...Mňa by si tam v lete nedostal ani párom volov...Veľmi dobrá a užitočná fotka.

Turis

tak chcel som odfotiť aj iné useky výstupu..ale vieš si predstaviť ako ťažko sa tam fotí..a ešte aj ked je pred tebou a za tebou kopa ludí...to sa jednoducho nedá...a k úrazu prísť nechcem:)

Axel

K informacnej hodnote fotky nemam ziadne vyhrady, ako ukazka terenu je takmer vzorova.

Turis

noo díky moc už by to malo byť fajn:) a ináč k tomu hodnoteniu...viem, že táto fotka nebude mať vysoké hodnotenie..ale chcel som ukázať ako to na Ostrom Roháči chodí..a varovať ludí, ktorí sa tam chystajú vybrat...

Axel

Pri pridavani fotky si mal pomocku na urcenie GPS.
Teraz to mozes stale zmenit. Otvor si stranku turistickamapa.sk$ret zobraz si co najpodrobnejsie ostry rohac, vpravo budes mat v menu odkaz "zisti suradnicu z mapy", kliknes na neho a ked kliknes mysou do mapy na miesto, kde si to fotil, zobrazi sa GPS suradnica daneho miesta. Tu prepises do informacii k fotke (polozka "editovat fakty")

Turis

noo kebyze viem ako sa tie súradnice zistujú tak ich tam aj dám:) a k tej hlave...noo tak ja som sa orientoval hlavne na tých ludí na retaziach:)

Axel

Dobry slovny popis, no priemerna znamka za chybajuce GPS a odseknutu hlavu vlavo hore...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok