Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Letný spacák

Diskusná téma Letný spacák

Zdravím, potreboval by som poradiť pri výbere spacáku na letné noci. Základne podmienky sú aby bol lahký, spratný a pomer cena/výkon aby bol priaznivý. Ideal by bol do 50 eur. Díky

Ujlacan

Caute,tak by som sa aj ja rad informoval o nejakom rozumnom spacaku na leto.
Puzitie v utulniach,chatach,cestovanie.
Co by som chcel by bolo aby bol maly,dobre skladovatelny v batohu a lahky.Aj do zahranicia na nejaky vyjazd.
Cena zavisi od toho ako ma oslovy dany produkt ale mozme si urcit zaciatocnu hranicu okolo 50Eur
Vdaka

Ondrejk

Nema nikto ten Dreamlite?Znacka dobra a myslim na letne potulky aj vhodna nie?

Durango95

ak poznáš nejakých vojakov, informuj sa na Carinthiu. Majú dva druhy. Letnú aj zimnú. Obe sa oplatia a letná spĺňa všetko čo žiadaš.

Pierre

Ja mám rovnaký problém. Takisto hladam niečo ľahké a skladne na letné prespanie vonku či v utulni. Keďže v mojom paperaku sa v lete strasne potím. Nemáte niekto skúsenosti s Deuter Dreamlite 350?

Scryer

Peter61: na hory a na viac dnové potulky lesom

Phalike

Vari Ti tie tvoje dve vrstvy latok na sebe na chladnejsie podtatranske noci nepostacuju Matus?!

Phalike

Ja osobne mam na podobne situacie Pinguin Tramp, udavany teplotny komfort 9°C, vcelku realny vzhladom na aktualnu skusenost z kempu v Rackovej doline, spacak vazi cca kilo, skutocne malinky v zbalenom stave a cena bola tusim cca 40 Euro, na leto v pohode ci uz do hor ci uz na festaky.

Peter61

ehmmmm : chces do lesa, na hory, alebo na festivaly ?

Scryer

Spacák chcem koli tomu, že moj 3 sezonny spacák mammut je príliš teplý a ťažký cez leto. Vláčiť 2 kilovú mátohu v ktorej budem cez noc rozopnuty a bude mi horko je nepraktické, preto hladám čosi lahké a lacné, a čo mi dodá na noc pocit tepla bez zbytočného rozopínania sa. Koteka vyzerá dobre ale tá cena? určite nehrozí v mojom prípade :)
máte niake skúsenosti s tými lacnejšími letnými spacákmi od Coleman a Ferrino?

Peter61

pani : scryer nanapisal, na co potrebuje ten spacacik.....

MichaelS

Tedy, nic proti SJ, ale tahle Koteka stojí přes 6500 Kč! To je hodně jiná hra, než jakou podle dotazu chce scryer hrát ... cca 5x vyšší;-)

Misjak

Po minulom lete strávenom so spacákom SJ Koteka 290 musím odporúčať jednoznačne tento páperáčik. Viem, je to nad 50 €, výkon a životnosť sú tomu však adekvátne. Začiatkom júla som premočený pri 5 stupňoch (vo vnútri) na Andrejcovej zregeneroval tak, že na druhý deň som dal Chopok.

MichaelS

Pokud to chceš opravdu na léto u nás, a to ne v horách, tak bych moc nevymýšlel a vybíral zcela parametricky...tj. co nejlehčí a co nejlacinější. Ideálně sehnat v nějaké akci. Víc bych neřešil. Já mám na léto nějaký totálně no-name ze Sportisim(v létě jezdím s malou, takže můj milovaný "obvyklý" spacák mi je slečnou zabaven:-))), byl za tři stovky v akci, a v létě pohoda. Max si vezmu na sebe mikinu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum