Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tu niekde hniezdia...

PeterS

Ja len dodám, že v stromoradí na pravej strane záberu sa nachádza mohyla gen. Štefánika - je to miesto, kde po páde lietadla ukončil svoju životnú púť. Dá sa tam dostať obídením oplotenia letiska aj z miesta záberu alebo asfaltkou z Ivánky pri Dunaji. Pred rokmi bola cesta z Ivánky značená červenou turistickou značkou, neviem ako dnes.

MatusM

V pohode, uznavam, ze to nie je typicky turisticke miesto:)

Bacaardi

hej uznavam:-). na taketo miesta chodia spotteri - ludia co fotia lietadla - a moze byt spojene s peknou prechadzkou:-). rikitan, neber to v zlom:-) vela tvojich fotiek je velmi velmi peknych.

Axel

Moj nazor je ten, ze aj fotka tohto druhu tu ma svoje miesto. Ukazuje nie prave bezne miesto a ako spomenul Rikitan, nie je problemom spojit jeho navstevu s peknou vychadzkou do prirody.

MatusM

Bacaardi, v poriadku, dakujem aj za taketo hodnotenie.
Mozno som mal do popisu doplnit, ze miesto fotky nie len nejake letistne parkovisko. Nachadza sa na polnej ceste, ktora vedie popri Malom Dunaji z bratislavskej Vrakune do Mostu, ci Ivanky. Cesta vedie peknymi prirodnymi zakutiami popri poliach a luznych lesoch a je hojne navstevovana turistami, ktori vyhladavaju nenarocne trasy a tiez cykloturistami. Na tomto miestecku, kde sa krizuju pozemne, vodne i vzdusne cesty sa kazdy rad pristavi a pocka na jeden z frekventovanych priletov.
Myslim, ze na hiking nepatria len fotky z vysokych hor, ale aj z menej "vychytenych" casti Slovenska. Tolko k tomu:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Sokolia skala Sranda. Ale stane sa aj takto v domácom pohorí, že sme o niečom netušili. :-) Ja som napríklad takto netušil o kamennom okne nad Motyčkami a dozvedel sa len z H …

+ 2 ďalšie príspevky