Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Medená veža

Diskusná téma Medená veža

Vie niekto kde sa nachádzala chata z filmu Medená veža? Vraj niekde v Meďodoloch v Belianskych Tatrách. Vie niekto kde presnejšie?

Peter61

re : čatár 123 :tak kde je ta chata ? !!
nie je, po filmovačke bola postupne rozobraná

Chatar123

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Thailon

Ten serial Horska sluzba bolo nieco strasne. Tiez som sa nato velmi tesil a bol som dooost sklamany :(

Alča

TO: RastoS
Pamatuji si, jak jsem se na tenhle seriál těšila a pak byla zklamaná. Co bylo úplně šílené, že u nás to česky nadabovali. Nevím, jak ve slovenštině, ale tady se při dabingu ani nedrželi reálných názvů štítů, dolin, chat. Prostě děs i když pominu samotný děj.

Alpanista

chata stala tesne pod lomnickym sedlom v tzv. filmarskom zlabe spadajucom z lomnickeho sedla do malej studenej doliny.

Vrana

"Stratena dolina" je riadna traposina, vcera sme to ani nedopozerali. "Orlie pierko" je lepsie, ale tiez je to viac dotahovanie sa medzi paserakmi a colnikmi ako pribeh z hor. "Medena veza" je spickova, tu si pozriem vzdy.

Svacko

@forest,@raymond: staci si pozriet starsie prispevky v tejto diskusii od pouzivatela "Miro",kde je uz chata z filmu opisovana ;)
s.

Raymond

No daj nieco o tej chate, urcite este stoji niekde a Elvis zije :-))).

RastoS

Medena veza- Orlie pierko. Ja tie filmy si rad pozriem ako napriklad Perinbabu. Avsak nedavno, par rokov do zadu bol nakruteny serial: Horska sluzba. Tak to je na zamyslenie, mna by osobne zaujimalo, ci sa k tomu nevyjadrila samotna HS.
Alebo zeby podaktori funkcionari z HS zobrali dobre peniazky za asistenciu? Bol, bude a je to strasne vrak slovenskej filmovej tvorby.
Nechcel som tymto nikoho urazit, hercov, HS...a ani divakom nevnucujem svoje myslienky. Ale....

Forest

Ak vies nieco o tej chate tak napis. Dufam, ze mas dobre zdoje...

Darius

len info o miestach: /ak by niekto nevedel

Exteriéry MEDENÁ VEŽA:
Bradavica / Gerlachovský štít / Javorina / Javorová dolina / Kežmarská dolina / Kežmarský štít / Lomnické sedlo / Lomnický štít / Mengusovská dolina / Skalnatá dolina / Tatranská Lomnica / Velická dolina / Veľká studenovodská dolina / Veľká vidlová veža / Zelené pleso / Žabia dolina

Exteriéry ORLIE PIERKO:
Bielovodská dolina / Horný Smokovec / Javorina / Lomnické sedlo / Lomnický hrebeň / Lomnický štít / Malý kežmarský štít / Mengusovská dolina / Nová Lesná / Spišská Sobota / Starý Smokovec / Horný Smokovec / Suchá voda / Štrbské pleso (a okolie) / Tatranská Polianka (okolie) / Veľká studená dolina / Zelené pleso / Ždiar

Exteriéry STRATENÁ DOLINA:
Vysoké Tatry / Javorina / Stará Lesná / Bielovodská dolina

tak len tolko

a chcete vediet viac o CHATE?

Cyro

Ta "Stratena dolina" je vazne blbost...

Jjano

Alča, netráp sa, Stratená dolina je taká blbosť, že to sa ani pozerať nedá. S tými dvomi predchádzajúcimi filmami ju môžu spájať snáď iba tí, ktorí ju nevideli, nemá to nič z ich hĺbky či odkazu... iba slaboduchá "komédia", plná akože vtipných grimás a trápnych akože vtipov... bŕŕŕ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum