Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malofatranskými sedlami okolo Rozsutcov

Daulagiri

Taká malofatranská pohodička, fajn článoček na neďelné popoludnie.

Hyrov2

Presne, ako píše milan-ke, trasa sa dá rôzne kombinovať, každému podľa chuti, síl a veku. Osobne mám rád pekné počasie a dostatok času na kochanie. Výhľady z Rozsutcov sa dajú vychutnať najmä za dobrého počasia, ale je faktom, že vtedy tam nebudeš sám.

Milan_ke

Aj ja to tam mam rad, naposledy som tam bol par dni pred silvestrom. Parkovne odo mna nechcel nik, siel som presne tu istu trasu, akurat som tam prihodil este oba rozsutce. Ja chodim radsej za horsieho pocasia, za cely cas som stretol mozno 5 ludi, na malom R. som bol podla stop v snehu v ten den prvy a to som tam bol az tesne pred obedom. Akurat clovek si v horsom pocasi neuzije tie vyhlady, ale mne to za tu "samotu" stoji. (uz sa mi trebars podarilo byt aj na rohacskych plesach uplne sam :-) )

Michal_krasyziliny

Vďaka za spestrenie zimného dňa. Už sa neviem dočkať jari, vtedy to tam je tiež pekné. Inak fajne fotky.

Lubo

Tiez nie som milovnikom parkovneho.
Cim je niekde vyssie, tym viac mam chut pouzivat verejnu dopravu - napr. v Tatrach mam odparkovane auto pri ubytku a vsetko riesim TEZ-kou alebo busom. Ak je toto pravy dovod na existenciu vysokeho parkovneho, ide (v mojom pripade) o ucinne opatrenie. Ked vsak pozeram na preplnene parkoviska a caste parkovanie "na divoko", mam pocit, ze by to parkovne malo byt este vyssie :-).

Hyrov2

Bezplatné parkovanie v horských strediskách je problém, najmä pokiaľ výnos z parkovného sa nevracia do údržby turistických ciest. V Bielom Potoku je ešte jedna možnosť bezplatne parkovať asi 150 metrov vyššie, vpravo vedľa cesty, sa zmestí asi 8 áut.

Dzakomoo

pekný sprievod okolo Rozsutcov si nám urobil. na tom parkoviskou pred lávkou som parkoval v septembri a nikto nič nepýtal, takže janka mala si asi smolu :) kto chce zažiť extrém pri platení parkovného, nech ide na popradské pleso k zastávke TEŽ, v roku 2011 to bolo vyše 5 eur!! :(

Jantaara

Na tom malom parkovištiatku pri ceste pred lávkou k hotelu sme minule chceli bezplatne zaparkovať, ale aj tam za nami vybehol od hotela chlapík a pýtal tie 2 euri. Vraj to patrí k hotelu a je ceduľa o platenom parkovisku aj tam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum