Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Přechod hřebene Červených vrchů

Rast

Myslim,ze sa ntreba obavat, ked sa budes spravat slusne tak si myslim,ze s tymochranari nemaju problem. Oo sa s tym viac menej pocita a bezne sa tam chodi. Je to tam pekne. Doporucujem.

Ondro_RK

--> Jirin,
akurát som vložil detailnejšiu panorámku Tvojho vysnívaného hrebeňa :-)
hiking.sk/…/zapadne_tatry-pan…

Akurát v deň, keď som ju nafotil sme stretli partičku českých turistov, ktorí prešli okruh: Liptovské kopy-Červené vrchy-Liptovské Tatry (teda prešli aj hrebeň: Temniak-Pyšné sedlo) a nemali problém. Choď a splň si svoje životné prianie ;-)

Vrana

Nooo, skus si poslat individualnu ziadost na TANAP, alebo si zaplat horskeho vodcu. Uletene vsak? ;-)

Merhorn

Just do it! chod tam, je tam jasny chodnik,za seba ta prosim, nerob tam bordel a spravaj sa ako v prirode. Ja s tym moralny problem nemam. Ides tam na vlastnu zodpovednost. Tak chod chod, davaj si bacha, bacha na prirodu a uz neries :)

Jirin

Zdravím Vás všechny milovníky hor...mám jen jednu otázku do diskuze...mým životním přáním je přejít nepřístupný hřeben z Pyšného sedla na Temniak...je to tak neřestné přání?...moc bych se provinil?...máte s tím někdo zkušenosti?...jsou ochránci v téhle lokalitě mooc přísní?...vím že se to nesmí, ale znáte to, zakázané nejvíce přitahuje...a mě se ten úsek taaak líbí a láká mě...

Honza286

To rasto: On ti určitě odpoví, ale možná že je momentálně v zahraničí nebo nemá čas!

Rasto

Nie je problem sa spojit, ale autor neodpoveda...

Ondro_RK

--> rasto,
čo tak sa spojiť s autorom tej fotografie, či máš nejaký problém?
;-)

IvanB

Rasťo, o vraku som veru ešte nepočul. Podľa tej jednej fotky to neviem lokalizovať, pozeral som aj do ortofotomapy, mala však slabé rozlíšenie a nenašiel som tam nič podozrivé. Keby boli na nete fotky z väčšej vzdialenosti, zaberajúce širšie okolie, možno by sa dalo vytipovať nejaké to miesto.

Rasto

To je len fotka, ale kde sa to nachadza? Neviete niekto?

Funttomas

Honza:
upresnil som popisy pod spornými fotkami (dúfam, že správne :-); doplnil podľa rozšíreného Hikeplannera o poľské Tatry vzdialenosť túry do tabuľky faktov; pridal na začiatok článku trasu túry, čo by mal byť štandard v reportážach; opravil chybu o najvyššom vysokohorskom krase a v texte urobil linky na súvisiace články.

Honza286

To IvanB:Dík za upřesnění, já to bral podle polského členění, kde Červené vrchy končí právě v Kondratovom sedle, asi to polské členění vychází z toho, že na západ od Kondratového sedla jsou doliny na polskou stranu již z jiných materiálů.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov