Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Kurz prvej pomoci v Malej Fatre 2013

Diskusná téma K akcii: Kurz prvej pomoci v Malej Fatre 2013

Na jeseň sa náš tradičný kurz prvej pomoci nekonal, tak to napravíme v marci 2013. Kurz je zameraný ako po minulé roky na na horské aktivity. Je ideálny pre všetkých turistov, horolezcov, skialpinistov a iných horských nadšencov, ktorí sa chcú naučiť alebo si precvičiť svoje znalosti z poskytovania prvej pomoci. Piaty ročník tohto podujatia sa uskutoční 22. - 24.3.2013 (piatok - nedeľa), opäť na Chate Uhorčík v Terchovej.

Phalike

Nechcel som to globalizovat, len casto sa clovek docita ze v danom pripade ludia nevedeli spravne poskytnut prvu pomoc, nevedeli ako reagovat na vzniknute informacie a podobne, a taketo kurzy, ktore im vedia dat informacie jednak o prvej pomoci ale aj roznych moznych situaciach v horach, vdaka ucasti ludi ktory sa v nich pohybuju pomerne casto, upadaju na okraj zaujmu. A kriza nekriza, 89 Eur za vikend s ubytovanim a obedmi + samotny velkoobjemovy kurz je myslim velmi dobra cena. Aj ked ako sa vravi najlepsi kurz, najlepsia lekarnicka je taka ktoru nebudes nikdy potrebovat ;)

Merhorn

Phalike, otazne je ci sa v spravach HZS objavuju ludia s absolvovanym takymto kurzom alebo nie :)
Mozno kriza, mozno... mozno

Sona

Aj my sa cudujeme, inokedy bol vyrazne vacsi zaujem o oba kurzy a ked sa taketo vedomosti pravidelne neopakuju, zabudaju sa.

Phalike

Ale aj tak sa cudujem tomu nizkemum zaujmu, lavinak zruseny, prva pomoc zrusena, ludia su si asi isty svojou hyper super vybavou a smskovym poistenim, ale spravy HZS pravidelne ukazuju ze to nestaci :(

Jjano

Ale daj pozor, aby sa Ti niečo nestalo :-))

Škoda, ten kurz je naozaj výborný, ja ľutujem, že sa mi nedalo... :-(

Phalike

Hmmm, no skoda, takto budem musiet ist niekam na hory :)

Sona

Zial, pre nedostatocny pocet ucastnikov musime tohotorocny KPP zrusit. Vsetkym prihlasenym vratime platbu do konca tohto tyzdna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum