Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kysucká pohoda

Diskusná téma K článku: Kysucká pohoda

Uprostred leta sa mi neočakávane naskytlo pár voľných dní začiatkom týždňa, tak som začal jazdiť prstom po mape a hľadať končiny, ktoré som doteraz nenavštívil. Znova po čase ma zlákali neďaleké Kysuce, zaisťujúce kľud potrebný po turbulentnom období. Trasa mi opäť vyšla tradične kľukatá.

Dušan Šrenkel

Dnes som si bol v rámci prieskumu niektorých trás prejsť aj úsek modrej trasy Vyšný Kelčov - Korňa, kde bolo písané o poškodenom značení(vzhľadom k tomu, že som tiež značkárom). Je pravdou, že značenie v lokalite osady Poľana nad Korňou je poškodené. Miestni chalupári sa však sťažovali, že odkedy tam vedie značka, stúpol počet vlámaní do ich chalúp. Evidentne to niektorí riešili takýmto radikálnym spôsobom. Dám vedieť aj ostatným značkárom, najmä hornokysuckým. Vyzerá to najpravdepodobnejšie na preloženie problematickej časti.

Severin

Prave hladam tip na letnu tulacku a uz to mam. Krasna trasa je tiez z Cadce po cervenej az takmer na Velky Javornik. Len si clovek nesmie mysliet, ze to zvladne za den...

PaliT

Osviežujúce čítanie, vďaka :)
Hoci som na Kysuciach trávil každé prázdniny, turisticky ich nemám prechodené, v tomto článku vidím, že by stálo zato to skorigovať.

Aďo.4

pre mňa tiež známe končiny..To ničenie značiek začína byť slovenskou disciplínou..
Kto by si chcel užiť vrcholy dolných a stredných Kysúc,tak môže prísť na Kysucké Himaláje..Viac tu : sktknm.sk/?q=node/17

Ale neviem,či sa to dá nazvať kysuckou pohodou..

Dušan Šrenkel

Divím sa tomu ničeniu značení. Navyše v lokalite resp. na trase, kde sa určite nepremelie toľko turistov ako sú práve tieto končiny.

Sona

Pekná túlačka. Čo sa týka úmyselných ničiteľov turistického značenia, očividne si neuvedomujú. že ľudia sa im tam budú motať o to viac, o čo dlhšie budú hľadať značky.

Daulagiri

Presne tú letnú pohodu je doslova cítiť. Vyzerá to na krásny kraj, verím že mnou už tiež nebude dlho prehliadaný.

Dušan Šrenkel

Známe to miesta aj pre mňa. Prekvapuje ma to problematické značenie v tom mieste z V. Kelčova do Korne. Lebo pred 2 rokmi som tadiaľ išiel a bolo v pohode, hlavne novovyznačené. Asi sa to zas niekomu znepáčilo.

Zdenči

Príjemné čítanie z rodného kraja. Virtuálne som sa preniesol na miesta, ktoré mám krížom krážom prebrázdené či už na bicykli, peši alebo na bežkách. Rozmýšľal som, prečo si nešiel priamo na Kmínek z Makova, ale potom som si prečítal, že kvôli zameraniu trasy.

Nonormal

Krásna trasa, tá pohodička je až hmatateľná. Veľmi pekné miesto, snáď sa niekedy do týchto končím dostanem.

Boro

Mišo potešil si ma. Ja sa tam tento rok zasa chystám. kysuce sú nádherné. A tú dlždenú cestu sme aj my zaregistrovali. Človeče, to musela byť robota. A hlavne tá jazda po nej.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum