Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 11. narodeniny – stretnutie na Minčole

Diskusná téma K článku: 11. narodeniny – stretnutie na Minčole

V roku 2012 si Hiking.sk pripomenul prvé decénium existencie a spolu s vami - našimi čitateľmi sme úspešne absolvovali 10 narodeninových výstupov. Jedenáste výročie portálu si opäť pripomenieme stretnutím uprostred našich krásnych hôr, ktoré tak máme radi. Tento raz sa vyberieme na najvyšší bod Oravskej Magury - Minčol (1395,9 m) v tesnom susedstve známeho lyžiarskeho strediska nad Dolným Kubínom.

Putzig

My sa tiez esteraz pripajame ku gratulaciam a dakujeme za super stretnutie a pohostenie na vrchole Mincola (teda vlastne ako nakoniec vysvitlo kusok za nim na razcesti...). Stihli sme to len tak, tak (kiez by sme vyrazili z Or. Podzamku skor), ale nakoniec stihli... A bolo super...sice vyslap bajkami bol celkom namahavy (po chatu sa to este dalo ,ale od chaty to bolo castejsie na tlacenie bajkov vedla seba, ako vezenie a na nich), ale zvladli sme to. A aj cesta spät cez DK (zjazdom po asfaltke vedla zjazdovky a potom po zltej) bola "jedna basen". Dnes mierne zniceny (ale aby sme nahodou nevysli z cviku), sme si to este strihli zo Sutova k vodopadu a spät - jasne, ze opät bajkami:-) a potom zial podho opät do reality spät do NR (hold aj pracovat treba:-)
Esteraz dik za super tip na vylet a jasne, ze sa vidime aj o rok, a mozno aj skor. Peto&Ada

Atalienka

opravujem...jasné že H I K I N G A Č I.....opäť moje rýchle prsty :-)

Atalienka

Ahojte všetci oslávenci. Srdečne gratulujem všetkým, ktorí sa zúčastnili...ja som nemohla, bo som to neskoro zaregistrovala. Orava je krásna v každom ročnom období a som rada, že pre tento rok - pri príležitosti 11. narodenín - to bol práve tento výstup. Bola som s kamarátom na Minčoli zjari pred pár rokmi a to sme kráčali hore po nádhernom šafránovom koberci... a na vrchole sme sa guľovali. Tak ešte raz všetko naj HIGINGAČI.

Adina

Prevažne výšlap na Kubínsku hoľu po ceste (bo bicyklom som nevládala) bol super. Nádherné výhľady nesklamali. Od chaty na Kubínskej holi výšlap v spoločnosti úžasného tatíka Axela, ktorý tvrdohlavo, proti kopcu a kameňom tlačil vozík s malou Laurou na Minčol. Pali klobúk dole :-)... a pozdravujem babku a kamošku :-). Na vrchole v tieni lesa známe tváre ... veeeľmi potešilo :-). Cestou dole opäť zošlap namiesto zjazdu. Brzdy sa zahrievali, musela som chladiť. No šťastne som dole zošla. Veľmi sa teším, ze som sa s vami stretla. A Orava opäť ukázala, aká je krásna...Do skorého videnia hikingači :-)

Gulasko

Vďaka za milé privítanie a dobroty, rád som spoznal nových fajn ľudí. Rovnako bola super aj spoločnosť pri výstupe a zostupe. Rád si niečo podobné zopakujem, kľudne aj skôr, ako o rok.

Braňo

Barbora11

Ľubo, Soňa - ďakujem za fajn stretnutie aj pohostenie. Rada som spoznala aj ďalších hiking-áčov. Pozdravujem parťáka Kubka :)

PaliT

Vďaka za fajn stretnutie (aj syr). Pozdravujeme účastníkov, t.č. z Babiek.

Mino ZA

Tak ešte raz všetko naj k narodkám (dúfam, že nie pubertálnym) a dik za stolček prestri sa...

Axel

Zdravime z domu. Cucoriedky sme uz pojedli a ti ucastnici co sa nezliezli, maju smolu. Aspon ostalo viac aj na kapurkovu... :-P
Vidime sa o rok. (A niektori aj skor)

Lubo

Zdravíme z vrcholu
Počasie príjemné, čučoriedky sú zrelé a účastníci sa pomaly zliezajú.

PaliT

O chvíľu vyrazíme, mimochodom, Terchová je naozaj uzatvorená...

Zilla

prajem príjemný deň. a Hikingu želám ešte 111 rokov. Ja musím zas do práce.

Sona

Kto sa chystá ísť cez Terchovu,je uzavretá kvôli Janosikovym dnom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum