Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – Istria – na Skitaču

Diskusná téma K článku: Chorvátsko – Istria – na Skitaču

„Sme blázni,“ znie mi v hlave pomedzi štyri zacyklené slová nejakej pesničky. „Alebo sú blázni Chorváti. Čo, do kelu, nevedia spraviť jednu serpentínu?! Aspoň jednu. Všetci sa sem chodia kúpať, len my sa trepeme aj s bicyklami.“ Predo mnou sa ako obrovská stena týči cesta zo Svetej Mariny, na prehadzovači mám dávno úplne najľahšie prevody a aj napriek tomu, každú chvíľu stojím, naberám sily a potom sa znova pokúšam nasadnúť na bicykel. Sme blázni.

Collin70

Ahoj ,treba ísť trasu Bratislava -Záhreb-Gospic-Karlobag-Split a to na biku z BA super cesta .

Lolisha

velmi prijemny a miesto aj vtipny cykloclanok...nakolko poznam bicyklovanie v chorvatsku, velmi dobre som si vedela predstavit tu mordu splhat sa v najvacsich horucavach do serpentin :)

Lubo

@jantaara
Netusim, isto sme vsak nic nemazali. Podarilo sa ti prispevok dobre pridat? Nepadlo ti pri odosielani spojenie alebo take nieco?

Jantaara

A kde je môj komentár? Včera som písala, že sa to veľmi dobre čítalo napriek tomu, že sa do Chorvátska na bicykli nechystám.

DanielaM

Jitka, krasne kraaasne, citim z tvojho clanku horucu vonu borovic a mora. A ta trocha potu na chrbte za to stojji. Dakujem a tesim sa na dalsie tvoje putovania. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum