Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malý a Veľký Rozsutec, Stoh a Osnica

Diskusná téma K článku: Malý a Veľký Rozsutec, Stoh a Osnica

Ak sa niekde veľmi rád vraciam, tak Krivánska Fatra patrí jednoznačne medzi takéto miesta. Po perfektnej dvojdňovke v Demänovských vrchoch sme si niečo podobné naplánovali do tohto pohoria. Z plánovaných štyroch kopcov som už na tri v minulosti vyliezol, tak som si naplánoval trasu tak, aby som na ne išiel aspoň čiastočne inými cestami. Prvý deň chceme vyjsť na oba Rozsutce a Stoh, druhý deň len na Osnicu a zostup dole. Môžeme vyraziť.

Gustoh

V sobotu hore takmer bez snehu. Kde tu nejake snehove mapy.Chodnik uplne cisty bez ladu bez snehu.Na poziadanie mozem poslat foto.

Vrana

Neboli ste niekto na Rozsutci ? Ake je to momentalne od severu ? Je tam este nejaky sneh ?

MisoB

Jarka1 - je to presne ako píšeš, odpoede sú áno.

Jarka1

Nevíte jak je s uzávěrou od 1.3. do 15.6.? Jde pouze o červenou mezi sedlami Medziholie a Medzirosutce přes Velký Rozsutec? Lze to obejít po modré s případným výstupem na Malý Rozsztec?

FunTTomas

jožo: hrebene sú síce skúfané po minulovíkendovej víchrici, ale v pásme lesa je všetok sfúkaný sneh uložený v dostatočnej hrúbke. Včera som sa bol brodiť, síce nie v MF, ale v podobných výškach. Ak máš snežnice určite ber, lebo sneh sa borí a pri terajšej inverzii je kvalitne premočený, takže aj náročná chôdza je.

Pešiak

Skús zavolať HZS Vrátna, alebo na Chatu pod Chlebom, je možné, že oni to vedieť budú...

Jožo

Caute, vie mi niekto , prosim, povedat ako je to teraz na hrebeni so snehom ? treba uz sneznice? :-) dakujem

Atalienka

Aj mňa potešil tento článok,pretože Malá Fatra je moja nsjväčšia srdcovka. Všetky výstupy mám vackrát za sebou. Mám na tieto miesta osobnú spomienku na človeka,ktorý mi po prvýkrát pred mnohými rokmi, túto krásu ukázal.Malá Fatra nikdy nesklame.

Barbora11

Krása! fotečky aj článok z môjho okolia, veľmi potešili :)

PaliT

Fajný článok aj fotky.
Podľa mňa nikde nebivakovali, lebo o tom ani nenapísali. Turisti nikdy nikde nebivakujú ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov