Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Roštúnsky západ

Diskusná téma K fotke: Roštúnsky západ

Doslova búrlivé more, tak by sa dali charakterizovať podmienky na kopci Vápenná (752m). Nízka oblačnosť vďaka silnému južnému vetru narážala do vrcholu ako morské vlny do skál. Chvíľu bolo vidieť, chvíľu nie. Nič podobného som tu ešte nezažil, takže som si tieto momenty vychutnával, strávil som tu viac ako hodinu. Slnko zapadlo presne za Schneebergom. Viditeľnosť ostatných kopcov: Vysoká bola vidieť, ale skôr jej severný svah, raz za čas vykukol Čertov kopec. Homoľu som nevidel, ani Skalnatú. Na opačnú, severnú stranu vidieť nebolo. Teplota bola -6°C a stromy biele, rovnako aj ja :)

Maxx2703

Pekné foto.Za dva týždne sa tam chystam aj ja a strávim v týchto horách dva dni už sa velmi teším,

Samuraj

Krásne farby, super atmosféra, proste úchvatnééé.

Daulagiri

Tomuto hovorím byť v správnom čase na správnom mieste. Keď je človek len tesne nad mrakmi, vtedy sa dejú veci ! Je to dramatické, parádne.

Jnezky

Nádhera ... super foto sa ti podarilo :)

Vladvlad

Vďaka, som rád, že pohľad zaujal. Ako píše Aďo, takto by mohlo vyzerať peklo :)
Bol to len okamih, keďže hmla stále postupovala, menila sa. Takže som len cvakal a dúfal, že niečo z toho bude.
Síce predbieham, ale dnes z Homole ani Vysokej počas mojej návštevy nebolo nič podobné :(

Igor: zelený nádych vznikol pridaním saturácie, žiadny filter nebol použitý, aj tak nemám aký. Na ukážku originálna fotka z foťáku imageshack.com/…/l1np.jpg fotil som len do jpg. Ako vidieť, tmavá časť napravo bola zosvetlená aby tie stromy lepšie vynikli a jedna čiara lietadla vymazaná. Tie zostávajúce mi tiež vadia. A slnečný kotúč bol mierne upravený, keďže tá hmla mu vyrobila nejaký divný tvar.

Bulat

podľa zeleného pruhu na spodnej časti oblohy usudzujem, že bol použitý nejaký žltý filter - ak je tomu tak, zaujímala by ma pôvodná- live verzia tohto pohľadu...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky