Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O čom bude skialp sekcia HIKING.SK

Diskusná téma K článku: O čom bude skialp sekcia HIKING.SK

Naši fanúšikovia na Facebooku o pripravovanej skialpovej sekcii vedia už dlhšie. Dnešným dňom však sekciu spúšťame oficiálne. Preto vám chcem priblížiť, akým témam sa bude venovať a pre koho bude určená. Taktiež vám predstavím novú službu posielania hlásení o počasí a podmienkach pre aktivity v horách, ktorú spúšťame súčasne so skialpovou sekciou.

Lubo

Doriesime doriesime :-) Vsak do Stiavnice chodim pomerne casto.

Jjano

Néééjdeééé o tóóó...

Well, mohol by som v tejto debate o nekonečnosti chrústa pokračovať, lebo je to mimoriadne dôležité, ale Veľkého brata nerpesvedčím :-)))) Doriešime to ručne stručne na nejakej horskej chate...

Lubo

Jaj, janci, a to je taky problem si okrem hiking.sk otvorit aj skialp.hiking.sk ak ta zaujima aj taky obsah? Ci o co ide? Ja tomu akosi nerozumiem. Vsak aj SME ma samostatne sekcie veda, auto, korzar a podobne. Pritom vobec nie je pravidlom, ze by z tychto sekcii vsetko vyslo aj na titulke SME.

Phalike

Vsetko jasne, uvidime co prinesie nova titulka v style "velky brat vie co chce aby si cital a kam sa pozeral" :)

Jjano

Lubo, ako že vieš, čo "bezneho navstevnika" zaujíma a oč nie?

Ak pri tomto zmätočnom delení ide o nejaké zefektívnenie reklamy, tak do toho sa moc nerozumiem a čuším, ale ak ide iba o zlepšenie zážitku pre návštevníka čitateľa, tak aj Cyklo aj Skialp viac prispievajú k zmätku ako k zjednodušeniu :-) Podporujem PalihoT aj phalikeho, že nech si čitateľ zvolí, čo chce a čo nechce čítať a nie Big Brother Lubo :-)))

Lubo

Peter61:
Ano, mas pravdu. A ti co su uvedomeli si nastuduju, trenuju, hladaju v chate po stropoch zavesene pipsy. Pripadne sa to zvrhne na chatovy drytooling :-).
Kazdopadne, Spaleny zlab pojde von co nevidiet aj na titulke Hikingu.

Lubo

Phalike,
mnohe prvky co sme si tu odskusali sa dostanu aj na titulku. Uplne prvy bude prave ten prepinac vpravo hore. Uz na tom pracujem.
Nechceme davat vsetko na jednu kopu na titulku, pretoze je takto dost neprehladna a zistili sme podla statistik, ze bez ohladu na datum uverejnenia sa na treti a stvrty clanok v poradi klika len velmi malo. Nie je pritom pravda - na rozdiel od vas skalnych - ze by ludia bezne na Hiking chodili denne. Skor 2-3x tyzdenne. Zaroven clankov mame vela a nechceme ich "susit" pred publikovanim prilis dlho.
V priebehu tohto roka chceme nabehnut na uplne novu titulku Hiking.sk, ktora to zas opatnove cele zjednoti tak, ze aj na titulke pekne uvidite co sa v skratke deje na sekciach. Bude to farebne odlisene a bude to cele navadzat k tomu, aby ste scrollovali celu titulku, nie len kukli co je najnovsie celkovo.
No dost bolo filozofovania, let's work :-).

Peter61

Lubo, kym nasňaží, tak ludia uz maju mat nacvicene planovanie i postupy !
notorici cvicia pipsy v auguste na zelenej luke

Phalike

a este jedna vec, tak ako je spravene prepinanie sekcii vpravo hore (hiking/cyklo/mapa) v ramci skialpu, tak by to mohlo byt aj v ramci hlavnej stranky. Dost bolo mudrovania hor sa do nicnerobenia :)

Phalike

Tiez mi to delenie vytvara trochu zmatok, a neviem ci je to len o zvyku ale uplne by mi vyhovovalo ked rano natukam hiking.sk a vyskoci hlavna stranka kde bude ci uz nejaky novy "hiking" clanok, alebo "cyklo" alebo "skialp" alebo vsetko naraz, sam si vyberiem to na co mam v danej chvili chut, kliknem a hodi ma to na ten ktory clanok uz v konkretnej sekcii ;)

Lubo

Jjano, vdaka za feedback.
Nasim cielom nie je davat vsetko na jednu kopu. Chceme totiz na skialpe publikovat cim dalej viac clankov, ktore nebudu vobec publikovane na titulke Hikingu. Pojde najma o kratke tipy na tury, testy lyzi, lyziarok a podobne. Proste veci, ktore bezneho navstevnika Hikingu nebudu zaujimat, lebo skialp je mimo ich zaujmu.

PaliT

K tomu sa čiastočne pridávam. Uvítal by som, keby sa pod hiking.sk zobrazovalo všetko, čo sa v tomto outdoor portáli šustne, články, diskusie, galéria, atď., bez ohľadu na sekciu.

Keď totiž kliknem na na čokoľvek z CYKLO, tak zrazu vidím iba veci z tej časti portálu a ak tam klikám, potom buď musím cúvať späť, alebo hľadať gombíček pre centrálnu stránku hiking.sk, čo je problém najmä vtedy, keď sa tu ňúram cez mobil a pod.

Teraz sa to podobne správa aj v sekcii SKIALP.

Asi je rozumné umožniť užívateľom triediť príspevky (potom treba pouvažovať aj o TURISTIKA.HIKING.SK), ale viac by sa mi páčilo, keby som si takú vec mohol zvoliť vedome sám. Keď má to odstrelí do inej sekcie len prostým kliknutím, tak je to občas mätúce. Nuž, uvidíme...

Jjano

Inak, pravdupovediac, podľa môjho skromného názoru sú všetky tie kategórie Cyklo a Skialp zbytočné. Len to komplikuje život a zneprehľadňuje web. Kľudne by to všetko mohlo byť v jednom chlieviku a potrebné sortovanie sa dá spraviť nejakým filtrom ", napr. Zobraz len kategóriu "Zima", zobraz len "Testy", zobraz len "Cyklo". To by sa mi zdalo užotočnejšie ako to umelo oddeľovať.

Predpokladám, že tie subdomény cyklo a skialp sú dobré kvôli inzercii (?), takže ich treba zachovať a pod nimi by sa zobrazovali iba príslušné články, ale tak či tak by všetky články mali vychádzať aj na hlavnej stránke. Toľko môj názor. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum