Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vyhliadková veža

Aďo.4

Janka,možno tam mohli dať domáci nejaké značenie,ktoré nemusí byť ešte zaznačené v mape..
Keďže tam bolo stretnutie hinkigáčov,tak možno niekto bude viac o tých smerových tabuľkách..
Alebo Zdenči,ktorý o tejto rozhľadni tu napísal článok..

-Janka-

Bola som tu nedávno a všimla som si, že smerové tabuľky k rozhľadni boli aj z opačnej strany kopca. Vybrali sme sa teda po nich, že dôjdeme do Dlhého Poľa, ale akosi sme zišli z cesty.. Chcem sa spýtať, je teda značenie na rozhľadňu aj z Dlhého Poľa? Dík za odpoveď.

Rybkapeter

1.1.2014 sme sa zúčastnili na slávnostnom otvorení a 6.1.2014 sme sa vybrali ukázať toto miesto aj ďalším aby sa pokochali pohľadmi z novej rozhľadne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky