Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolím Bardejovských Kúpeľov - na Zborov

Diskusná téma K článku: Okolím Bardejovských Kúpeľov - na Zborov

Davové turistické akcie nemám v obľube. No keď som sa zúčastnila prvýkrát na celoslovenskom zimnom zraze v Levoči, nasledujúci rok v Oščadnici, neodolala som tento rok Bardejovským Kúpeľom. Mojím hlavným cieľom neboli bežkárske akcie ani  organizované túry. Mala som záujem spoznať Bardejovské Kúpele a ich okolie skôr individuálne. A tak si plánujeme prvý deň túru na Zborovský hrad, no po nami vybratej trase.

PaliT

Nechcem kuvikať, ale odkedy je v našej gubernii účelom postavenia rozhľadne rozhľad pre turistov?

Vlado 2

Za každý postavený prístrešok na turistických chodníkoch je potrebné všetkým ktorí sa na výstavbe takéhoto prístrešku podieľali úprimne poďakovať.
Avšak postavenie rozhľadne na uvedenom mieste som osobne prijal s veľkými rozpakmi. Z miesta je veľmi pekný výhľad na Bardejov a časť hrebeňa Čergova aj bez rozhľadne, a táto tento výhľad dramaticky nezlepšuje, a navyše zorný uhol výhľadu možno nedosahuje ani 120 stupňov. Ozajstnou turistickou lahôdkou z hľadiska Bardejova by bola výstavba rozhľadne na vrchole pomerne ľahko prístupnej Stebníckej Magury, ktorá by umožňovala široké 360 stupňové výhľady, vrátane výhľadov na Vysoké Tatry. Možno sa časť prestavaných finančných prostriedkov mohla použiť práve tam.

Adina

Myslim že áno, no občas museli bežky v rukách prenašať. Ale v podstate tí naši boli spokojní.

Zdenči

Vidím, že aj bežkári si prišli na zraze na svoje.

Agda

Počas horúceho letného dňa sme si robili túto prechádzku na Zborovský hrad opačným smerom. Bola som tiež prekvapená rozlohou hradu.Skončili sme v bazéne letného kúpaliska v Bardejovských kúpeľoch. Bolo to veľmi príjemné.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum