Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma hľadám spoločnosť (BB a okolie)

Diskusná téma hľadám spoločnosť (BB a okolie)

Hľadám spoločnosť, partiu alebo jednotlivca, na turistiku z BB alebo blízkeho okolia. Som už za výkonnostným zenitom, ale trúfnem si aj na náročnejšie túry, len v príjemnejšom tempe. Zážitková turistika (nocľahy v kolibách a pod. nevylučujem). Na sólo potulky som nenabrala odvahu.

Ján Vicen

Vôbec to neje nadsadená suma, treba mať len toľko peňazí so sebou na akékoľvek výdavky po trase, kde sú však aj oddychové dni,vždy tretí deň je oddych, nákupy potravín, kultúra ,ubytko je od 6eur až 15Eur. Možná doprava z Pukanca do B.Bystrice alebo miestne spoje do B.B.
Koľko si každý z toho minie je jeho vecou. Je vždy lepšie mať pri sebe vhodné množstvo peňazí, než menej.
To je ekonomická zásada a istota. Vôbec to nieje povinnosť ale reálna potreba. Ďakujem za reakciu na akciu.
Jano V.

Peter61

knor a marcel :
príliš to analyzujte, je to jednoduchsie.
Nedá mi nezacitovať z nálezu autentického nápisu Járy Cimrmana:
"Chlast - slast"

Marcel.c

Tiež mi to príde dosť nadsadené - nielen finančne, ale aj časovo. Tá trasa je cca 120 km dlhá, prevýšenia nie sú nijako dramaticky veľké. Môj časový odhad by bol 4-5 dní v bežnom tempe.
Ale ak sa nájdu záujemcovia na 8 dní a 350 EUR, nemožno nič namietať.

Knor

Nie je ta suma 350 eur drobatko nadsadena? Ved za tu cenu mozem stravit tyzden v Julskych Alpach! (Doprava - sam v aute ma vyjde do 100 eur, ubytovanie 7x na horskych chatach 10/den a strava 8x nech 20/den. Spolu 330 eur.) Toto co pisete je v starej mene 10 000 Sk za osem dni na Slovensku!

Ján Vicen

Ale sa môžeš pridať aj k nám,ako perličku Ti ponúkam návštevu 9 vodopádov v blízkom okolí Banskej Bystrice. Robíme turistiku po celom Slovensku vo všetkých svetových stranách.Kontakt: o.z. INVERZIA SLOVENSKO, Banská Bystrica,Ján Vicen 0904 659 999.email: vicenjan07@gmail.com

Ján Vicen

o.z.INVERZIA SLOVENSKO- Banská Bystrica.
Hľadám zdatných turistov-kondične i psychicky na prechod z Banskej Bystrice do Pukanca v termíne 2.8.-10.8.2014, čo je pochod cez štyri pohoria- Kremnické vrchy,Vtáčnik, Pohronský Inovec, Štiavnické vrchy.Ubytovanie v dohodnutých zariadeniach, strava ako vždy vlastná, treba mať so sebou minimálne 350eur na ubytovanie,nákupy potravín a nápojov. maximálne 8 osôb.
Ján Vicen- 0904 659 999. vicenjan07@gmail.com

FunTTomas

kľudne sa pridaj k nám na túry, info na kremnicka.kluby.hiking.sk, robíme široké okolie BB, teda celé stredné Slovenska a každý víkend iná lokalita, spoznávame stále nové miesta.

Sj

Rada sa pridam, som z BB.sj

Eviku

ak ti nevadí jednotlivka ale z iného kraja, tak napíš na email, som na tom podobne

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum