Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Petíciu KST ostatné spolky odmietajú

Diskusná téma K článku: Petíciu KST ostatné spolky odmietajú

Igor Koller, predseda Slovenského horolezeckého spolku (SHS) JAMES, Jozef Zábojník, predseda Slovenského vysokohorského turistického spolku (SVTS) a Juraj Hlatký, predseda Slovenského cykloklubu (SCK) dnes vydali spoločné tlačové vyhlásenie, v ktorom sa dištancujú od petície Klubu slovenských turistov (KST), týkajúcej sa zmeny podmienok využívania Tatranského národného parku verejnosťou.

Raymond

Uz je to tu v niekolkych vlaknach rozvedene x krat, preciraj si diskusie. Chod sa na stranky jamesu pozriet a precitat si clanok a diskusiu k zhodnoteniu horolezeckej sezony. V zasade je moj nazor, taky, ze oba tieto spolky dost zaspali dobu a nemaju dnesnemi cloveku co ponuknut, okrem trapnej zlavy na chaty, ktora je mnoho krat konzumovana povinnym stravovanim na chhate, takze vlastne nefunguje. Asi tak.

Peto z BB

raymond, kludne rozved svoj prispevok. Nechcem viac spinit toto forum mojou grafomaniu, a prave preto by si mohol Ty vysvetlit detailne, ake fakty a argumenty stoja za tym Tvojim "KST je to iste co James, len v ruzovom". Vopred velka vdaka :)

Raymond

No, otazka je ako si s tym Jamesom pomozes :)), to je to iste len v ruzovom.

Vladeno

Môžu sa teraz kŕmiť tým, čo si navarili. Absolútne fiasko. V tunajšej miestnej organizácii v obci, platím členské, skrz ľudí, ktorí organizácii obetujú kopec času i vlastných peňazí, i jak lokálpatriot, že v obci funguje klub. No, len keď som sa dozvedel, koľko peňazí zo zaplatenia členskej známky reálne ostane v organizácii a koľko putuje do Blavy... Ostalo mi z toho špatne. Fakt uvažujem vstúpiť do Jamesu jak individuálny člen a nemať nič spoločné s cirkusom káesté...

Peter61

Martin, keby si ty splnil plan na 1,24 %, tiez by si abďykoval.

Marcel.c

Petícia už koncom jari 2014 splnila účel, na ktorý bola vytvorená, preto jej ďalšie pokračovanie nie je potrebné.
Viac poučenia je možné načerpať v slovenskej klasike Reštavrácia od Janka Kalinčiaka, prípadne v jej filmovej adaptácii Zemianska česť.

Knor

Michal, ale ved vies ako ta peticia vypadala. Podla mna bola zmatocna. Sice sa volala "Peticia za otvorenie Tatier", ale slo tam o vyznacenie par tras a to bolo vsetko. V tej forme, v akej bola, jej pochovanie nikomu zily netrha.
Viac ma prekvapuje ze sa Marek Heinrich vzdal funkcie. Deje sa nieco?

Rc1

vsetko je o informaciach a osvete. petrasovi ju robili telky noviny a aj on sam. tuto o tomto malokto vobec vedel. ja sapriznam ze otej peticii som nevedel, nejako mi to uslo. inak by som ju urcite podpisal. a takych ako je urcite mnoho. nie kazdy sleduje online tieto veci

Vrana

Pod peticiou k Rainerovej utulni bolo 35000 podpisov. Tu 1240. Ludom viac zalezi na tom kto bude mat v prenajme zaprdenu budu ako na vlastnej slobode.

Tak ako pise Fangor, vsetko je vlastne v poriadku.

Peter61

.... La commedia ? finita!
kst.sk/index.php

"Dovoľujem si Vám oznámiť, že petíciu za otvorenie Tatier podpísalo 1 240 osôb, čo výkonný výbor KST na môj návrh vyhodnotil ako nepostačujúce a ďalšie aktivity súvisiace s petíciou zastavil. ....funkcie podpredsedu KST som sa pred vyše mesiacom vzdal. ... Marek Heinrich"

Peter61

....a biele kone stále erdžia :-P
"Stručné zhodnotenie situácie okolo petície zo zmienkou, prečo niektoré spolky petíciu odmietajú vrátane podrobného popisu trás s fotodokumentáciou vypracoval pán Marián Lackovič a s jeho dovolením správu pre Vás uverejňujeme: "
kst.sk/

Pre KST-Chyby v petícii

Chyby v petícii:

  1. Sprístupnenie cykloturistických trás:
    ???

  2. Kežmarské Žľaby – Tatranská Kotlina (spolu s modrou turistickou značkou)
    TRASU SPAJA ČERVENÁ CYKLOTRASA

  3. Kežmarské Žľaby – chata Plesnivec (Dolinou siedmych prameňov)
    DOLINOU IDE ZAS ZELENÁ CYKLOTRASA
    ???

  4. Sprístupnenie vysokohorských turistických trás:??

  5. Chata na Solisku – Malé Solisko – Štrbské Solisko
    CHATA JE POD SOLISKOM, HREBEŇ POKRAČUJE PREDNÝM SOLISKOM POTOM JE LÁMAVYM TERENOM DOSTUPNÉ MLYNICKÉ AŽ POTOM ŠTRBSKÉ SOLISKO.

Zdenči

Neviem prečo, ale zase mi to pripomína večný slovenský boj bratislavčania a mimobratislavskí....musí to byť ešte aj v prípade hôr?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov