Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kde kupit Garmont Dragontail MNT GTX?

Diskusná téma Kde kupit Garmont Dragontail MNT GTX?

Zdravim, obraciam sa na Vas s prosbou o radu. Uz takmer 2 tyzdne sa snazim na Slovensku, ci z Ceska objednat topanky Garmont Dragontail MNT GTX 2013.(vid. link: http://www.garmont.com/garmont/en/outdoor-shoes/mountain/dragontail-mnt--gtx | v cervenej farbe|. Bohuzial zo vsetkych eshopov mi prichadza odpoved, ze dany model, teda MNT GTX sa na Slovensko nedovaza. Nemate niekto skusenosti s nakupom podobne nedostupnych topanok zo Slovenska, aby na ne bola aspon aka taka zaruka? Nejaky zahranicny eshop, distributora,..? Nasiel som ich totizto len na nemeckom ebayi, cize zaruka=0, a na to su to predsa len uz celkom drahe samochodky :)

Vdacny som za kazdu radu, tip, odporucanie,..

JoSko_swr

Nakoniec som si ich objednal z Nemecka a uz su doma :)

Šrúba

Kukám na ne ako puk, aj som si ich bol okefovať a posvietil na ne (mám ich doma, nové), ale nevidím nejakú reálnu možnosť aby sa špica odlepila. Naozaj rozprávaš o týchto?

sport-outdoor.sk/…/obuv-garmo…

Šaňi

Kam to chces nosiť? Keď prší nejdeš na skalu.
Salewa MTN Trainer GTX Men je v podstate to isté.

JoSko_swr

Bez goracu sa zohnat daju, ale je to starsi model, ktory zvykne mat u niektorych ludi trosku problematicku odlepujucu sa podrazku na spicke, kedze to na nich nie je moc stastne vymyslene.

Šrúba

A musia byť GTX? Bez membrány majú naisto napr. v alphasporte.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma