Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma cez nizke tatry

Diskusná téma cez nizke tatry

ahojte, chcem ist do NT buduci tyzden, cca od 30. alebo 1.,asi tak max na 5 dni - podla pocasia, prejst kus hrebena a vycistit hlavu. presny usek ani cas este nemam vybrany, uvidi sa podla pocasia a nalady. Ak mate niekto zaujem, pridajte sa. Neslubujem heroicke turisticke vykony ani srandy kopec, ale spolocnost je vitana i na horach :) Resp. ak mate niekto tip na dlhsi usek, kde bude mozno menej snehu, dajte znat.j.

Jarka1

Peter61, díky za přání a info. Vše je jinak, člověk míní, pánbůh mění. Kolegyně skončila s otevřenou zlomeninou v nemocnici, takže nedostanu dovolenou. Tak si to tam užijte i za nás...

Juraj.v.

Tiež ideme partia cca 8ludí 1.5. spíme na Andrejcovej :)

Peter61

Jarka, vsetko najlepsie k dnesnym meninam (podla slovenskeho kalendara) :-)
mYSLIM, ZE AKTUALNY Stav utulni ti tu napisu dnes alebo po dalsom vikende, teda 5.května. V Andrejcovej imho kosa jak v ruskom filme.
Ja odhadujem, ze sneh uz (z)mizne, takze standartne palicky.
yr.no/…/long.html

Krakonos

no..ja len ze ak to mas na pat dni ako budes v tych usekoch spat, ja som v lete spal pod stromom :) ale v takejto kose neviem neviem :)

Jarka1

chystáme se na přechod NT z Telgártu do Donovl od 7.5.. Prosím napište jaké jste měli podmínky ( led, sníh, útulny). Díky

Giulia

plan mate dost husty, teda plan A, ten nedam isto, chcela by som sa aj porozhliadat okolo seba :)
plan B vyzera nenarocne, no uvidim, ozvem sa este, ale tak ked pojdete cely hreben za 3 dni, zrejme sa nestretneme :)

Bercik

Ahoj, my sa chystame tiez na nizke tatry ale trosku heroickejsie, teda dat celu hrebenovku za 3 dni so startom 1.5. rano o 6:00 za usvitu :)) Ak planujes ist cestu z Telgartu, tak prinajmensom vystup na Kralovu holu, prip. po utulnu andrejcova by sme spolocnost vedeli robit (my mame plan ist prvy den po Ramzu). Mozno nejaki odpadlici ostanu tiez prvy den v Andrejcovej a potom idu tzv. Plan B ked druhy den je po Ramzu a treti den uz len po Certovicu. Odpadlici sa ale samozrejme zarucit nedaju a teda ani ta spolocnost na dalsie dni nie. Ozvi sa, ak sa ti to pozdava :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum