Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ďurčiná – Kľak – Slovenské Pravno

Diskusná téma K článku: Ďurčiná – Kľak – Slovenské Pravno

Nejraději mám listnaté hory. Proto musela dřív nebo později přijít chvíle, kdy se podívám na hojně navštěvovaný, krásně listnatý kopec, malofatranský Kľak. Čas nazrál tento rok, kdy jsem se tam vypravil rozloučit s letošním jarem. V plánu jsem měl navštívit i pohoří Žiar a během 2,5 dnů dojít z obce Ďurčiná přes Fačkovské a Vyšehradské sedlo do Nitranskeho Pravna. Nakonec to dopadlo kvůli změnám plánu a bloudění trochu jinak. Ale to nevadí. Potkal jsem se díky tomu i se svým prvním medvědem.

Daulagiri

Tak som si konečne počítal tento článoček z aj mnou obľúbenej Lúčanskej MF. Túrička presne podľa môjho gusta. Ten hrebienok z Ďurčinej mám aj ja vo výhľade odvtedy ako ho vyznačili. Janková a Ostrá skala to je veruže nádhera. Akurát tú časť v pohorí Žiar ešte nepoznám, ale príde čas :-)
A gratulujem k medveďovi aj k fotke, ja som ho stretol dvakrát, ale neboli vhodné fotopodmienky.

Pipin

Pekné zážitky. My sme stretli maca na Chlebe o 4 ráno. Fotenie bolo to posledné, čo ma napadlo, hoci foták visel na krku :D

Adina

Článok ma zaujal a veeeeľmi pobavilo to o macikovi. Ja by som kefku určite zhltla :-).

Zdenči

Pekné túlanie doplnené o pekné fotky. Takto by som chcel aj ja stretnúť medveďa. Z bezpečnej vzdialenosti a vychutnať si ten pohľad. Trebárs aj s kefkou v hube :-)))

PaliT

Skvelé, veľmi mi to vylepšilo začiatok týždňa. Z článku priam "trčí" láska k divým horám.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum