Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Oprava batohu

Diskusná téma Oprava batohu

Ahojte, stala sa mi vcelku neprijemna aj ked do istej miery usmevna vec. Po noci stravenej v utulni Varta mi mysky prehryzli batoh (deuter guide 45+) na boku.Otvor je cca 3*3cm a teda rozhodne kvoli tomu nejdem kupovat novy batoh. Viete mi poradit ako co najrychlejsie a hlavne najlepsie vyriesit tento problem? Chcem tym povedat, je mozné v niektorom z obchodov predavajucich napr. outdoorove oblecenie(hudy, trekland...) to dat spravit? Alebo ma caka home-repair? Diky moc za rady

Merhorn

Lubo,to je ciste ginko :)
Pali, vesiam aj ja,ale toto bolo hned po prichode,teraz sa mam chut vesat ja :)
Myska z varty: skor som cakal,ze sa budete chciet dobit ako najest,varta je varta.

Peter61

@ 09:24 myš z Varty
a nemohli by ct.mysky apelovat na Deuter, TS, Millet, aby to krmenie dali do navodu na rucksack, podobne ako je na vnutri vrchnaka u Deuteru alpsky SOS signal ?!?

PaliT

Batoh je lepšie na takých miestach zavesiť (pozor, myš preskočí prekvapivú vzdialenosť).
Ešte by som poprosil myšičky, aby keď už sa mi promenádujú v noci po tvári, tak by nemali mať také studené labky...

Myš z Varty

Noooó, s tou buchtou v strede kuchyne je to dobrý nápad, ale s tým jedením cez deň to nie je také jednoduché, bojíme sa svetla. V noci keď nás nevidíte sme smelšie. Tak sľubujem, že u nás na Varte už žiadnemu turistovi batoh neprehryzieme, pokiaľ nám hned pri príchode dáte kúsok maškrty do rohu izby pod posteľ.
Merhorn nám nechcel dať ani kúsok, pričom dobre videl, že sme tam a sme hladné. Keď jedol na lavicke pred Vartou, ešte aj omrvinky čo mu spadli na zem zdvihol a zjedol, tak sme mu to spočitali :-)K nám na Vartu zablúdia turusti len veľmi zriedka a pritom je tu tak krásne, ľudoprázdne.

Peter61

kedsi davno sme jednu tvoju kamossssku hladossssku nakrmili tak, ze sme vybrali tvarohovu lupacku a nechli ju na podlahe v strede kuchyne. Konecne prestala suchotat so vsetkymi papiermi a igelitmi a dalo sa spat.
Bolo to v horarni na Nižnej Kľakovej. Nemohlio by ste pls zvyknut si jest nejak cez den a neponocovat ? Staci trosku zatancovat v strede izby a hned vas ludia nakrmia.

Myš z Varty

Samozrejme, prípadne Uherák. Len nie Vysočinu a podobné šunty :-)

Myš z Varty

Ale keď ja som sa k tej salámke nemala ako inak dostať. Mrzí ma to, ale hlad je svina. Nabudúce nám nechaj kúsok salámy pod posteľou, nech sa nemusíme prehrýzať do batohov.

Phalike

Ja som chcel dat opravit batoh, z cordury podobnemu materialu a dve krajcirky ma poslali radsej za obuvnikom alebo brasnarom, vraj oni maju lepsie stroje na tieto hrubsie zalezitosti. Treba sa popytat vo svojom okoli na nejakeho sikovneho majstra a ten si s tym urcite poradi. Mne zasil obuvnik v Revucej roztrhnuty batoh a presil komplet cely zips za par eur.

Merhorn

jjano: slavosport to robi jedine v poprade, som nanapisal lokalitu, moja chyva. Cize ide o okolie Bratislavy.
Bikemartin, gugol: vdaka za rady, snad to spravi niekto za mna a sikovnejsie, inak k tomu budem musiet pristupit ja :)

Gugol

Ja som vystrihol zaplatu zo starej cestovnej tasky a nalepil dvojzlozkovym lepidlom, pre istotu som dal zaplaty zvonka aj zvnutra, ale drzi to dobre a asi by stacila z jednej strany.

Bikemartin

Ak by si to chcel šiť svojpomocne, tak v obchodoch Rempo a pod. sa dá kúpiť cordura-like metráž.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov