Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zádielska chata

Diskusná téma K článku: Zádielska chata

Uprostred najkrajšej a najznámejšej tiesňavy Slovenského krasu sa nachádza nenápadný objekt bývalej horárne, ktorá poskytuje ubytovanie štandardu turistickej ubytovne. Ideálna základňa pre nenáročných hostí pre výpady na planiny Slovenského krasu či na lezecké výstupy v oblasti Zádielskej doliny.

FunTTomas

V akom režime aktuálne funguje bufet v Zádielskej doline?

Koliba na Soroške je otvorená a jedlo dávajú do jednorázových obalov?

Myshell

Ahojte, aktuálne info o tejto chate niekto nemá? Stránka tu uvedená už asi nefunguje. Boli sme v doline tento víkend, ale ako "Zádielsku chatu" sme našli iba spomínaný "bufet", viď foto. Ten je cez deň otvorený 10.00 - 19.00, čapujú aj varia (chutilo nám :) ), ale prespať sa v ňom nedá.

Jnezky

Čauko, ujko, ktorý prenajíma chatu (bývalú horáreň) býva v Bôrke a na chatu v ZD dochádza ... kontakt : Milan Barna +421 58/797 92 22 ... ale dovolať sa nie je fakt jednoduché :)))

FunTTomas

PaliT: nocľah objednáva HonzoN, tak ti odpovie on.

jjano: lepšie ako Axel by som ti nenapísal. Ak sa pozitívne zmeny neudejú, tak si ich ľudia urobia sami a po svojom. ;-)

Axel

No ono je tam akesi vakuum momentalne... :-D
Zakaz tam bol a je aj platny. Ale narovinu, jediny dovod zakazu vjazdu bicyklov je IMHO agresivna jazda asfaltkou nadol. A moznost, ze by tam nejaky tiezpodnikatel zacal poziciavat kolobezky :-D
Ja osobne mam za to, ze jazdou smerom nahor nemam ako a cim skodit. Jazdou nadol rozumnou rychlostou s maximalnym ohladom na pesich turistov taktiez nedokazem sposobit nejaku skodu prirode, kedze dolinou vedie asfaltka, podla stop aj napriek rampe autami vyzuivana.

Jjano

Tomáš, píšeš, že "Zo strany od Zádiela je cesta Zádielskou dolinou uzavretá (rampa) pre všetku dopravu okrem bicyklov." Si si istý? Lebo ešte pred tromi rokmi tam nebol povolený vjazd bicyklom. Udiali sa snáď nejaké pozívne zmeny?

PaliT

Vlani na jar som sa tam chcel ubytovať, ale nedalo sa dovolať, ani na mail nikto neodpovedal. Neskôr mi bufetár prezradil, že "ak dlho prší", tak prestane fungovať telefón a mobilný signál je tam chabý. Nastal v tomto nejaký pokrok?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum