Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma hladam

Diskusná téma hladam

ahojte nadcenci turistiky,volam sa Lukas hladam turisku,turistu alebo partiu s ktorimi by sme planovali turisticke akcie stanovacky,mam velmi rad turistiku,slovensko je krasne,ak by sa niekto nasiel tak to bude fajn,zelam prijemny den.

Gustoh

Najde sa niekto na jeden den v sobotu niekam z Trnavy?Mala Fatra,Velka Fatra alebo Nizke Tatry?Skoro rano tam a vecer naspat.

Pocestna07

Rada sa pridám nielen na prechod Nízkých Tatier, ale i na iné ďalšie túry .... začiatkom augusta?

JaneEyre

Ahoj Tony,
ja by som sa pridala, daj mi vediet detaily na mail.

Tony77

Ahojte všetci prídá sa niekto na výstup na Gerlach podrobnosti a horského vodcu si dohondeme cez mail poprípade cez telefon

Ntnt

Pridá sa niekto do dvojice pre aktívnu turistiku na prejdenie celých /alebo väčšiny/ Nízkych Tatier toto leto a jeseň? Možné v hociktorý pekný deň., skôr niekto viac starší ako mladší.

Evinka31

Ahojte :))..pocas letnych mesiacov by som rada vyskusala po prvy raz splavovanie. Bola by som rada, ak by sa ku mne niekto pridal. Uvitam aj ine dobre navrhy a napady na spolocny vylet. Tesim sa na teba a ak nas bude viacej - tym lepsie!!!

Aimi

ahojte :) najde sa tu nejaka vesela a ukecana turistka/trailova bezkyna/bajkerka/cestovatelka, ktora nahodou hlada byvanie v BA? hladam si od aprila partacku do pekneho 2-izbaciku pri Racianskom myte na pohodove dlhodobejsie spolubyvanie a zaroven aj na rozne outdoorove aktivity po Slovensku. podmienka: laska k horam a vesela povaha ;) pre blizsie info piste na e.busova@gmail.com, budem sa tesit! :) Eva

Lukas15

ahojte hladam niekoho kto ma rad turistiku,stanovanie.hladam chalana ,dievca alebo partiu,tento rok chcem zacat niekedy zaciatkom juna ked uz bude sa dat aj stanovat.chcem ist do terchovej na janosikove diery,a pocas leta cchem stihnut toho co najviac.napr.aj kvacansku dolinu,velky maly rozsutec atd.budem rad ak sa niekto prida a spoznam novych ludi,zelam vam prijemny den.

Miro218

Ahojte
chystá sa niekto další víkend do hôr? Alebo aj cez týždeň na dlhšie,naplánovať trasu,preferujem Malé Karpaty ale len zo začiatku,lebo chcem prejsť viac zo Slovenska,takže na tom až tak nezáleží a vlak mám tento mesiac zadarmo,takže v podstate kdekoľvek sa dá vyraziť.Hľadám niekoho alebo aj partiu ľudí,kto má rád túry aj dlhšie a možno neskôr aj na prejdenie zopár hôr v zahraničí,ja mám prejdené trocha Nórsko a je plno toho,čo ešte nie :)

Epedo

Ahojte, chystam sa na Ohnište (NT) 8-9.8 aby to bolo veselsie hladam niekoho kdo by sa pridal..

Tecumseh

Stačí keď nabehneš kurzorom na nick a dolu v rohu sa Ti zobrazí mail...

Lukas15

ahojte,dakujem ze ste sa my ozvali,rad by som vam odpisal,ale neviem preco ked kliknem na vas nick tak sa my nezobrazi vas kontakt,tak sa my ozvite na lukasvarga15@zoznam.sk,dakujem zelam pekny den,

Miriamka

Ahoj,nejaká pevná obuv sa nájde a môžme vyraziť:)

Standyk

Ahoj, daj tu na seba nejaký kontakt, alebo sa mi ozvi na mail. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum