Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: a prečo by nie...

Diskusná téma K fotke: a prečo by nie...

Keď Tomáš nemal ani rôčik, boli sme vo Vrátnej. Išli sme odprevadiť našu turistickú rodinu na túričku. Keď rodina nastupovala na lanovku, ujo lanovkár sa opýtal...a vy neidete ? Na otázku...a môžme ?... s úsmevom odpovedal...samozrejme. Vtedy som mala nesmiernu radosť. Vyšli sme všetci do Snilovského sedla. Turistická rodina si išla na túru a babina varovala svoj poklad v náručí milovanej Malej Fatry. Bol to nezabudnuteľný zážitok, ktorý prajem všetkým milovníkom hôr. Verím, že možnosť ísť lanovkou budeme opäť mať čo najskôr. Veľmi, veľmi držím palce ľuďom, ktorí tu žijú, pri odstraňovaní následkov prírodnej katastrófy.

Margaretka

držím všetkým palce, nech následky prírodnej katastrofy čím skôr odstránia, je načase sa zamyslieť, prečo sú takéto pohromy čím ďalej častejšie?????

Hyrov2

S Vrátnou dolinou mám aj ja spojené pekné spomienky. Pod chatou Vrátna som bezpečne parkoval auto na parkovisku, veď potok vedľa býval väčšinou bez vody. Dnes je to všetko zasypané kamenno-bahennou lavínou. Aktuálny stav je v príkrom rozpore s našimi turistickými zážitkami. Verím, že sa podarí následky katastrofy rýchlo odstrániť a budeme zasa môcť navštevovať naše obľúbené miesta.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky