Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nova Kezmarska chata

Diskusná téma Nova Kezmarska chata

Odkaz na archiweb, kde som nasiel clanok s nazvom Nova Kezmarska chata - vitazny navrh.

Salatin

Dúfam, že nápad výstavby Kežmarskej chaty zapadne tak ako nápad výstavby reštaurácie na Tomášovskom výhľade. Hoci, možné je všetko :-(

Pinciotti

Neviete niekto o nejakych novinkach o moznej chate ?

Peter61

Lubo, nemyslim, ze by to bolo taky vystrel do prazdna...
A cco sa tyka "pohodenej kocky" , kdesi v 3500 m ( morena, ladovec) by sa mi celkom pacila.

Lubo

Ako architektonicka studia je to fajn.
Museli by mat iny "vytlak", aby sa tento projekt presadili a musel by to financovat niekto, komu nejde o navratnost, lebo na nu nema horska chata ziadne predpoklady. Preto su vacsinou investormi chat v horach spolky, kde sa zmiesaju peniaze donorov a statnej podpory.

Raymond

Skoda ze nevyhrala ta kocka pohodena v prirode, to by tam uplne pasovalo.

Knor

Ten navrh je skaredy az hroza, no poloha tej chaty je zaujimava. Bude sa z nej dobre robit hrebenovka Belianskych Tatier :-).

Jjano

No, vďakabohu, "o budúcnosti novej Kežmarskej chaty" nebudú rozhodovať len noví poslanci a primátor Kežmarku a teda po voľbách sa uvidí to isté, čo pred voľbami - že je to blbosť.

ZUNGOV

áno Poľské chaty sú pekné zapadajú do prostredia a určite nie sú na husto.Tam je park nie Disnylend.Realita na Slovensku ,alebo biznis reality A kúpelný dom v Lomnici už predsa leží,O ten nemali záujem.Hotel Lomnica asi bude mať viac šťastia.

ZUNGOV

Som v šoku a nechápem.NAČO???Čo je to za združenie, kto je za tým?Nestačí nám Sliezsky dom,potrebujeme druhe strašidlo v Tatrách?Kto tam z turistov potrebuje chatu?Vyhrabali tam starú pivnicu kto na to dáva povolenie.radšej mohli opraviť ten spadnutý prístrešok ktorý tam od jari nemá kto spraviť ten je ho treba.Dnes chata zajtra zjazdovka či zjazdovky a druhe Skalnaté pleso.Tatranský horor z Ružomberka.zas nejaký nenažranec pod rúškom lásky ku krajine a prírode,Tam chce svoj biznis.Na čo je TANAP?

Helico

Jajaj, už mám fakt dosť toho, že sa stavia v najchránenejších častiach územia s odvôvodnením, prečo by to tam nemohlo byť, keď kedysi dávno v minulosti to tam bolo. A takto máme obnovené zjadzdovky, lanovky aj an takých miestach, o ktorých som ani envedel že tam kedysi dačo také bolo. Radšej keby sa chytili a obnovili nejakú cennú budovu v Tatrách (je ich kopec, napr. Hotel Lomnica, Kúpelný dom a iné) ako obnovovať niečo, čo 10-tky rokov neexistuje, a nejde vlastne ani o obnovu ale o stavbu niečoho nového. A keď chcú silou-mocou obnovovať niečo čo neexistuje už, ench si zoebrú dobové fotky Starého Smokovca a pod., také krásne domky čo už neexistujú. Kľudne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma