Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: tiež

Daulagiri

Sanco s postavami na fotkách samozrejme problém nemám (sám tu mám pár takých fotiek), ale tu mi to vzhľadom na podmienky tejto galérky už príde trochu za... Možno keby sa nepozerala do objektívu, ale niekam do hĺbky alebo jednoducho mimo tak by som ani nemukol. Proste tak by bola vhodnou mierkou, protikladom atď ako píšeš. Ale takto mi to evokuje rodinný album.

Vladimir

Nemám nič proti ľudom na fotkách a aj keď dcéra šikovná aj tak by až tak riskovať nemala. U mňa je to zbytočná hlúposť na tom dreve.:-( Aj Dubovský bol šikovný a ako dopadol nehovoriac o iných turistov ktorý tiež podcenili hory.:-( Dcére prajem aby zostala šikovná ale aj rozvážna!

Sanco

daulagiri, je to biľu diskutabilné. Na fotke sa síce vyškiera dcéra, no kľudne to mohol byť hocikto iný. Ale o to nejde. To jej vyškieranie na strome je v protiklade s bojom ďalších dvoch osôb, ktoré práve krvopotne zdolávajú nástrahy rokliny. K tomu tá voda a hĺbka, čo ja viem? Podľa mňa horská fotka. Nuž a k postavám, figurantom na horskej fotke. Tak ako človek patrí do hôr, tak patrí aj na horskú fotku. Bez neho, teda aspoň podľa mňa, stráca horská fotka jeden zo svojich rozmerov a preto práve u mňa nájdeš na fotkách veľa postavičiek :-)

Daulagiri

Dievčina pekná, no možno budem za zlého, ale posledné fotky na mňa už pôsobia ako rodinný album.

Sanco

dcéra je celá ja, šikovná a pekná :-)

Vladimir

Neviem či by som dcére dovolil takúto momentku asi nie hlavne ak to drevo ja vlhké a šmykľavé.:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Sokolia skala Sranda. Ale stane sa aj takto v domácom pohorí, že sme o niečom netušili. :-) Ja som napríklad takto netušil o kamennom okne nad Motyčkami a dozvedel sa len z H …

+ 2 ďalšie príspevky