Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čachtický hrad

Diskusná téma K fotke: Čachtický hrad

Pamätám si ho aj spred rekonštrukcie a musím povedať, že sa tu odviedlo kusisko roboty. Okrem toho, že sa podarila dobrá vec a hrad zachránili pred jeho ďalším chátraním to má aj jednu nevýhodu - je tam teraz kvantum ľudí, ktorí ho chcú vidieť. Aspoň v piatok to tak bolo.

Bazin

pametam si ho ako opustenu zruteninu z pred 10tich rokov ,a teraz som bol ako laik nadmieru spokojny ako aj moje deti.

Tidoj

Asi by sme si mali zvykať - taký pre okolie naozaj rentabilný turizmus by mal vyzerať tak, že sa tu davy ľudí nikdy neminú. Len treba vedieť, kam tie davy posunúť ďalej, keď si už hrad pozrú. (V tomto regióne by toho bolo na celý deň, ale infraštruktúra úbohá.)
Zrovna tu by mi tie davy prekážali asi najmenej, ale sme na Slovensku - davy cudzincov neprídu a u nás doma sa vždy nájde čas, keď väčšina z nás drichme, lebo nesvieti slnko a na hrade bude sotva päť ľudí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky