Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Baranec

Diskusná téma Baranec

Zdravim, chcem sa opytat ci sa uz da prejst z ustia Ziarskej doliny po zltej na Baranec a Ziarskou dolinou naspat do ustia doliny,, Ďakujem

MisoB

Mirco vďaka, upozornenie na nepriechodnosť úseku sme odstránili.

Mirco8765

Bol som tam 10.10.2014 a pri výstupe na Baranec po žltej kalamitu pripomínajú už len kde tu popílené polienka vedľa chodníka. Ani upozornenie o zákaze som už nikde nevidel. Inak ako vravel kilino. To varovanie na mape už nie je aktuálne. Žiarsku dolinu budú asi ťažiť ešte dlho, tam je ešte aj teraz popadaných stromov požehnane. Ale v PI-NE sa po ceste môže chodiť.

Kilino

Dá sa prejsť. Úplne bez problémov. Bol som tam 22.08. Krátko po odpojení sa žltej z asfaltky je na strome tabuľka, že zákaz, lebo kalamita, ale všetko je už vyčistené. Na chodníku nebol jediný popadaný strom.

Mirco8765

Minulý týždeň som sa stretol v Jasnej s chlapíkom, ktorý tam bol a vraj je to na tej žltej zdola priechodné, polámané stromy tam síce sú, ale na tohtoročné pomery nič zvláštne. Ale tiež by som bol rád, keby tú priechodnosť potvrdil ešte niekto ďalší. Posledné dostupné info sú ešte z júna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum