Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma oblečenie na VHT vo velkosti 3XL

Diskusná téma oblečenie na VHT vo velkosti 3XL

Ahoj, poradí niekto kvalitné oblečenie na VHT vo veľkosti 3xl,a obuv vo veĽkosti 49 - 50. Ďakujem Vám za rady

Jjano

Kiwwi, nepreferujem Amazon, lebo doprava a únik zisku ale pri oblečení mám výnimku, pretože čo máme robiť my 3-4XL, keď naši predajcia na nás kašlú?

A teda prispejem - aj americký Amazon dosť veľa vecí posiela do Európy a navyše zvyčajne čo je na americkom Amazone, nájdem aj na nemeckom.

Kiwwi

Pekne sa to tu rozbehlo, všetky tipy checknem a díky za ne.
@possum dosť by ma zaujímalo ako tie veci reálne objednáva, pretože vo väčšine US shopoch som sa stretol s tým že majú na objednávky mimo USA a Canady shipping restriction.
Čo sa týka obuvi, tam problém nie je, nosím veľkosť 47 a tá je v pohode zohnateľná.

Possum

Dnes mi kamaratka povedala, ze jej frajej je tiez velky chlap a tiez na neho v Europe nie je nic dostat. Ale objednava si veci z ameriky - ze ich XL je u nas XXXL a je spokojny.

.ph

DIRECTALPINE ma momentalne vo velkosti 3XL iba 2 modely (directalpine.cz/obleceni-pans…), no strihy pre panske modely maju vzdy do velkosti 3XL.

HIGHPOINT ma tiez panske veci v 3XL ale nenasiel som filter na velkosti takze si musis preklikat modely, ktore sa ti pacia.

Ak potrebujes sportove veci v 3XL, tak si najdi internetove obchody a pouzi filtre na vyhladavanie podla velkosti.

Napriklad: ADAMSPORT (adamsport.eu/…/c,d,30,0,f:v3-…), alebo SPORT RYSY (sportrysy.sk/…/c,d,24,0,f:p2-…), alebo HANIBAL (hanibal.cz/…/?dynamic_filterp…).

Peter61

fero:
tož, čaro infernetu : chalan sa pýta na handry a pošleš ho ku Makarovi

Possum

Toz, to mas caro internetu.

Spytas sa na jednu vec, odpoved sice nedostanes, ale zato dostanes radu, ze nemas vymyslat a obliect sa do igelitu, potom sa dozvies, ze mas nosit palicky a nakoniec dostanes zdrba, ze si tucny :)))

Sorry, moc ma to mrzi. Mienil som to dobre, nevedel som, ze chodis na viacdnovky a pod.

a) Topanky akejkolvek velkosti Ti usije p. Makara: makaraobuv.sk/

b) Merino veci ti spravia: froggywear.sk/

c) GoreTex veci by Ti snad spravili: facebook.com/…/?set=a.3963523… -vravia, ze usiju aj na mieru a robia veci z Gore (vid.: vzorodevprodukt.sk/predajna/ ). Eventualne zavolat Tilak a uprosit ich.

d) Paperove veci - slavosport.sk/paperova-bunda-… -vedia robit veci aj na mieru, tak stoji za pokus ich kontaktovat. Eventualne zavolat do SirJoseph a uprosit ich.

Osobnu skusenost mam iba s Makarom a vrele odporucam.

Kiwwi

@blue: :-) prečo akurát reťazami...sú tu aj iné zaujímavé miesta, nie len VT.
@opossum: samozrejme sa dá chodiť aj v igelitovom vreci, ale prečo sa dobrovoľne týrať. Preto som to sem napísal, ak má niekto také info aby sa podelil. Zatiaľ som sa tu ničoho takého nedočkal ;-)

Mufty

To naozaj ? Na svete neexistujú len ľudia bežnej konfekčnej veľkosti. Ja mám 202 cm a 125 kg a rozhodne si nepripadám nejako čudne na skalách alebo reťaziach. A to som na horách dosť často - robím turistiku, VHT, feraty, MTB a aj skialp. A oblečenie a aj obuv sa dá určite nájsť.

Blue

po horach vselico vydavat, ale 3xl bravov ako sa pechori niekde retazami hore skalou to uz je silna kava. Treba schudnut. Preto asi taketo velkosti nikto nesije.

Kiwwi

@Peter61 na jednodňový len výnimočne, a na viac dní áno, slúžia zároveň na stavbu stanu.

Peter61

ad 15:00 Kiwwi :
trocha od témy, ale pri tých 130 kg používaš na túrach paličky ?

Opossum

@Kiwwi: Ja s mojimi 70 kilami aj s topankami Ti sice neviem dat tip na 3XXL, ale neda mi nepovedat, ze nie je nevyhnutne mat gore, alebo primaloft cedulku na obleceni. Z mojej skusenosti jedndnovku v priemerne blbom pocasi prejdes v takmer comkolvek. Ak je toto Tvoj pripad, preco podliehat marketingu? Takmer cokolvek, co Ti sadne by malo byt okay, a to dokonca aj bez modnej cedulky.

Ak chodis do extremnejsich veci, tak berem nazad.

Vela stastia :)

Kiwwi

Nechcem zakladať novú tému tak to napíšem sem.
Poraďte značky ktoré vyrábajú oblečenie na velkých chlapov(mám 130kg/190cm).Tým mám na mysli oblečenie z kvalitných materiálov ako Gore Tex, Event, Primaloft, Polartec atd. Žiadne military sračky ktoré majú nulovú funkčnosť. Sedia mi niektoré veci od Northfinderu(čo by mal byť slovenský brand). Ďalej mám skúsenosti s Kilpi(neodporúčam, kšunty, úplne vymyslené parametre ako paropriepustnosť/nepremokavosť) Za každý dobrý tip budem vďačný.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum