Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Oprava stanu

Diskusná téma Oprava stanu

Zdravím, chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s opravou podlahy stanu. Používaním stanu vznikli okom neviditeľné trhliny (asi od rastlín alebo ihličia) a počas silnejšieho dažďa zateká zospodu do stanu. Je možná nejaká oprava, nástrek alebo niečo podobné ??? Je mi ľúto vyhadzovať stan ktorého ostatné plášte sú plne funkčné. Ďakujem...

Matusk

Mám podobný problém, podlahový záter na kvalitnom starom Fatra stane je úplne zdevastovaný ak by prosim niekto vedel niekoho kto je ho schopný celkovo obnovit dajte vediet. (jurek opravuje len svoje) Dakujem.

Gugol

Ak vies, kde su trhliny, da sa to zatmelit napr. aj sanitarnym silikonom alebo polyuretanovym tmelom. Ak ich je privela a nevies ich lokalizovat, tak skus tu vymenu podlahy. Alebo davat pod stan este jednu nepremokavu podlozku, ale to je pouzitelne iba ak si stan vozis v aute, inac ti bude vaha naviac prekazat.

Mirino

Napríklad u Jurka nie je problém vymeniť aj celú podlážku. Mne robili opravu odtrhnutého oka na vynikajúcej úrovni a s prelepením švov. Ak aj náhodou nemáš Jurka, tak im skús napísať. Veď za opýtanie nič nedáš a hlavu ti nikto trhať nebude.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum