Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Techno a iný rámus v lese

Diskusná téma Techno a iný rámus v lese

Zo soboty na nedeľu sme spali pri rotunde sv. Juraja nad Nitrianskou Blatnicou a z lesa k nám doliehalo nejaké trance techno. Zdalo sa, ako keby to prichádzalo niekde z Krahulčích vrchov http://mapy.hiking.sk/?x=17.9483&y=48.59146, ale nevylučujem, že sa v dolinách šíri zvuk kadejako a mohlo to byť v inej lokalite, napr. na Čertovej peci. Neviete čo to bolo za akciu, na internete som nič neobjavil? Duneli tam od večera hádam do 5. ráno a keď sme sa balili, tak opäť spustili. Bola to mimoriadne odporná hudba, rozmýšľam, čo sa dá urobiť, aby sme nemali podobné zážitky. Keby som tušil, odkiaľ presne to ide, možno by som aj políciu zavolal.

John.sp

To už je sila.
Hádam nechceš volať policajtov za to že sa v lese nadrbali. Samozrejme keď sa nevedia správať tak sú to tupci.

Skoba

To ja mám iné skúsenosti.
V nedeľu 10.8.2014 sme sa s manželkou a jej známou vybrali na túru na Marhát.Hríbová sezóna bola v plnom prúde,za vinicami pod rázcestím Jurko bolo už zopár áut.
Prvé prekvapenie nás čakalo pod kostolíkom sv.Juraja. V bývalom ovocnom sade, aspoň si myslím že to bol sad,stanovala a opekala partia asi 6-7 chlapov tak od 35 do 50 rokov.Videl som tam aj pár žien. Samozrejme všetci chlapi opitý.Keď sme prechádzali okolo museli si najmä moje ženy vypočuť plno nemiestnych a vulgárnych poznámok a návrhov.Bez slova sme pokračovali v túre.Na Marháte nás čakalo podobné prekvapenie. Tiež partia 8 chlapov a 2 baby asi od 25 do 35 rokov.V jednom z dvoch prístreškov na vrchole mali rozťahané svoje veci,jedlo a alkohol.A v druhom spali tí čo ich alkohol zmohol. Zas sme si vypočuli podobné poznámnky ako dole pod kostolíkom.Bez slova sme vyliezli na rozhľadňu a pobrali sme sa po červenej značke smerom na Travičnú lúku a ku križovatke Jurko,aby sme takto obišli aj tú prvú opileckú partiu.Takto a podobne je to v našich horách,hlavne na ľahko prístupných vrchoch a útulniach.Myslím že policajtov nemalo zmysel ani volať. Ale po príchode domov som mal sto chutí zobrať tak 4 kamošov a ísť sa opýtať dotyčných frajerov čo to malo znamenať.A za ďalšie kompetentným nevadí že im v lese robia neporiadok podobné indivíduá?

Bulhar31

Je to asi päť rokov, čo sme spali na výtokoch(je to pod Krahulčími vrchmi) a na chate bola techno party. Celý večer a noc hrala techno hudba strašne na hlas. Večer som volal policajtov, aby ich trochu utíšili. Pri príchode policajnej hliadky hudbu stíšili, ale po jej odchode znovu trochu zosilneli. Rád som chodieval na Výtoky, ale od vtedy som tam spal asi raz.Tá chata patrí myslím obci Hubina a prenajímajú ju. Viac krát tam bola hlučnejšia partia. Od v tedy som si našiel inú, kľudnejšiu lokalitu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum