Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Baranec, Plačlivô, Príslop a Baníkov

Diskusná téma K článku: Baranec, Plačlivô, Príslop a Baníkov

Keď sa mi nedávno naskytla príležitosť zúčastniť sa medzinárodného kongresu v poľskej Poznani, naplánoval som si aj niekoľkodňovú návštevu rodičov. No a v najtajnejšom kútiku duše som dúfal, že mi počasie, toto leto ku Slovensku také nežičlivé, dovolí uskutočniť aspoň jednu túru v mnou doposiaľ neobjavených Západných Tatrách. Napokon to vyšlo nad očakávanie dobre, 4. a 5. septembra bolo krásne letné počasie a podarilo sa mi absolvovať dve túry na štíty v okolí Žiarskej doliny.

Daulagiri

Nuž Západné Tatry nás uchvátili viacerých :-)

Knor

Vyslo to tak, ze som bol na Placlivom tohoto roku hned 2x, pricom na ten druhy krat nemam najlepsie spomienky. Ale teraz som bol v Eisenerzskych Alpach a ich hreben mi poriadne pripomina Zapadne Tatry. Reliefom aj nadmorskou vyskou.

M. Suchy

Ten druhy den bol do istej miery spontanne rozhodnutie, nepocital som s tym, ze by som mal spat mimo domu a nemal som so sebou nic. Keby som isiel este raz, urcite by som ostal v horach a uzil si vecer. Toto leto som zazil tolko cestovania, ze jedna cesta LM-MT a spat sa pri tom lahko strati.

UNCLE LACO

Západné Tatry sú moja láska! Krásny trek si zvolil.

Jkasak

Ahoj Mojmír, pekný článoček...
Len mi prosím ťa povedz, PREČO si neprespal na Žiarskej chate, ale terigal sa späť do Martina a na druhý deň zase naspäť na chatu??????

Tarazed

Noo to si mohol zasa zobrať z toho Banikova cez hreben Rohacov do smutného sedla, bol by si dvakrat tak uchvateny ;) Ale mas pravdu, Zapadne Tatry maju cosi do seba :) Ja som tam bol minulý rok trikrat :D A teraz sa chystam znova, ak mi pred uzaverou este vyjde pocasie :) A pomyslam hlavne na zimnu turistiku v tejto uchvatnej oblasti :)

Dzordzo

Súhlasím, Západné Tatry sú aj mojim asi najobľúbenejším pohorím.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov