Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Na Královu Holu autom

Diskusná téma Na Královu Holu autom

Caute ako získam povolenie aby som mohl íst autom na Královu holu ,otázky preco autom ani nepíšte proste potrebujem sa tam dostat autom na jeden den

Peto z BB

10.000s Kč. Spravne. Dobry vyber temy na zdielanie adresy rdbb. Snad aj pre unrealistu and co. by to bolo za 1000s eur. Je to cyklotrasa, jeden autobus s dochodcami co si chodia zaspievat na KH ludovky je samozrejme OK :)

Rdbb

Top diskusný príspevok - rofl: "Měl kliku, že nikdo nejel v protisměru."

Jjano

Ale to nie ja!!!! Ja som sa včera motal po Štiavnických vrchoch, nie na Kráľovke. To som len forwardol link niekoho iného :-)

Jaroslavg

ahoj mohol by mi niekto z Vás poradiť ako je to momentálne so snehom na Kráovej holi ?

Merhorn

Ako sa hovori, najlepsie terenne auto je sluzobne ;)

ELo

Na Kráľovej Holi som bol v októbri roku 2013. Autom zn. Fabia. Nakoľko je cesta v havárijnom stave cestné vozidlo tohto typu na tejto ceste jednoducho zničíte. Na Kráľovu Hoľu len terénnym autom.

To je jedno kto

podla mojich informácií priamo z OZ Beňuš, najnovšie potrebuješ povolenie nielen od Lesov, ale aj od Okresného úradu (myslím že okresného a nie krajského). Do leta stačila povolenka len od lesov, ktorú Ti zapožičali zadarmo,bolo treba asi uviesť nejaký pádny dovov, dnes teda povolenie najprv od lesov a okresného úradu. Alebo ak si odvážny a lenivý, čo pamätám rampa býva otvorená, ak si si hore zabudol formu, tak zase furt tam zelení nie sú...:)

Unrealista

??????????????????????????????????????????????????????????????

Ja?No!

Pre Pána Kráľa, kulifaj, nepoznáme sa???? Najlepší bude ten Beňuš, a ani sa nejdem pýtať prečo autom, a prečo len na jeden deň.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov