Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trikrát a dosť?

Diskusná téma K článku: Trikrát a dosť?

V ten deň sme tam postávali. Obdivovali miesto, na ktorom si poľovníci alebo lesníci postavili chatu. Aj by sa nám hodilo, keby bola otvorená pre posedenie, lebo nás čakala ešte celkom dobrá túrička v jesennom, zasneženom počasí. No všetko bolo dôkladne pozatvárané. A nikto z nás netušil, že v doline sa dejú veci, ktoré prispejú k tomu, aby sa tu mohli turisti na potulkách Veľkou Fatrou zastaviť, posilniť, oddýchnuť si a vychutnať si nádherné okamihy z výhľadov. Bol október 2011. Ako sa mi táto chata zapíše do života, som vtedy netušila.

Lubo8

Pekný članok a želam skore uzdravenie.

DanielaM

Adina, zelam ti, aby si casom k tomuto milo napisanemu clanku doplnila aj stvrtu cast "pohodovo" a dovtedy len vela trpezlivosti v ramci liecenia.

Phalike

Zelam skory navrat do hor, ja som ho po zraneni zazil po 5tich mesiacoch a bol to skvely dusu naplnajuci pocit. Posielam vela pozitivnej enrgie ;)

Adina

Si vypátral to čudo, Zdenči ? :-)...

Ďakujem všetkým za milé slová a podporu :-).

Bazin

drzim peste a verim, ze "dost" nebude dost.

Turista222

Príroda všetko zahojí. Nehoda sa stane rýchlo. Viem ale, že keď sa to stane tam, kde to ma človek od srdca rád, na všetko sa pozerá inak a všetka bolesť prejde akosi ľahšie a rýchlejšie.
Vďaka za milý, úprimný a poučný príbeh. A v neposlednom rade skoré uzdravenie a veľa príjemných zážitkov v prírode v Novom roku!A skorý návrat na Limbu:).

Zdenči

To vozítko má aj zaujímavý názov. Že UT2000 tyromont.com/…/ut-2000-zubeho…
Treba si všetko vyskúšať :-) Ale nie, srandujem. Radšej z hor vždy po svojich. Do skorého videnia na nejakom kopci. Február a Limba? :-)

Aďo.4

Aďka,pekný článok a peknými príbehmi.Aj keď ten posledný nedopadol šťastné.Hlavne je,že už myslíš na ďalšiu návštevu Limby.Tak Ti prajem nech je to, čo najskôr..

Daulagiri

Skoré uzdravenie prajem a v novom roku návrat do hôr a aj na túto chatičku.

Adina

keď som sa vrátila po 3 týždňoch pobytu v nemocnici domov aj takéto príbehy, ktoré som na internete našla v nie malom počte, mi pomáhali prekonať smútok a dávajú nádej. Čo je v tomto čase pre mňa dobé, že ľavá noha musi stláčať len jeden pedál v aute ... :-).

Adina

Dalibor, dnes, po 3 mesiacoch už viem, že na Limbu opäť pôjdem. Trošku to ešte potrvá, ale pôjde to :-). A VEĽKÁ VĎAKA :-).

Peter61
Prajem skore uzdravenie a skory navrat do hor -)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum