Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Východokarpatská magistrála

Diskusná téma Východokarpatská magistrála

Ahojte, v priebehu leta plánujeme spolu s priateľkou prejsť Východokarpatskú magistrálu (Ubľa - Minčol). Je tu niekto kto má skúsenosti s danou trasou a prešiel ju v celku? Na internete sú info (aj samostatná stránka) hlavne o Ceste hrdinov SNP, nami plánovaná trasa sa mi v celku nájsť nepodarila...Vopred ďakujem za akúkoľvek info.

Lubcooo

Ďakujem pekne za rady, vzhľadom k obmedzenému času budeme musieť túru skrátiť na 3 dni.Akurát uvažujem odkiaľ kam sa vydať (Nová Sedlica?),čo by stálo za videnie. Ktorá časť je podľa vás najvhodnejšia/najkrajšia? Vďaka

Zivan

Tak na granát sme natrafili aj my. Niekto ho položil na jeden z hraničných kameňov.

Knor

Pred mnohymi rokmi (15?) som siel z Ulicskeho Kriveho na Duklu, akurat cast okolo Lupkowskeho priesmyku som rezol cez Medzilaborce, bo mi doslo jedlo a musel som nakupit. No prave ked som siel mimo znacky (hranice) tak som v hustine cernicia zakopol o cosi kovove - stary nevybuchnuty letecky granat z vojny. Mozno je to pre Vas zaujimava informacia.

Zivan

Išiel som západnú časť tejto magistrály vlani v máji, ale v opačnom smere. Plán bol síce až po Novú Sedlicu, ale počasie a nedostatok času rozhodli, že sme skončili v Lupkowskom sedle.
Tento rok na jar to chceme dokončiť až po Ubľu. Až by si chcel vedieť niečo konkrétne daj vedieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum