Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Film Pavla Barabáša – Žiť pre vášeň

Diskusná téma K článku: Film Pavla Barabáša – Žiť pre vášeň

Do rúk sa mi dostalo naleštené DVD-čko – prírastok do kolekcie filmov od Pavla Barabáša. Viem o ňom, že je o dvoch horolezcoch, ktorí ako poctu Stanislawskiemu spravili reťazový prechod a spojili tak pár tatranských ciest a hrebeňov. Jeden by filmovou hantýrkou povedal, že ide o “voľné pokračovanie” filmu Stopy na hrebeni. Neočakával som od filmu veľa, vzhľadom na to, že mám Barabášovu filmografiu napozeranú. Film za filmom čakám niečo nové, prekvapivé, nikdy som sa však nedočkal. Ak ste teda skalný a ničím neotrasiteľný fanúšik jeho tvorby, bude sa vám film určite páčiť.

Peter61

idzem kuknuc ešči raz.
diky za pripomenutie, starec.

Peter61

Zolo, uz viem, co to je. Vcera som si dal reprizu, Miso recezuje iny film, ako sme videli ja a Ty.

Bacaardi

nuz, som rad, ze STALE dokazem rozprudit diskusiu:-):
Uz som myslel, ze starnem :-))))))).
Aj ked to teda nebol plan a ciel.
Aj tak sa vsetci raz zideme na Brncalke a dame si Brncalovicu...
Do horovania, priatelia!

Peto z BB

:)). Inac na tie otlaky sa v SR stupalo uz v 2012, vid napr.: komentare.sme.sk/…/slovenske-… Akurat do biblickych postav :) si vtedy este nedovolili, tak to Hiking teraz doplnil, u mna K+ za recenziu aj za diskusiu, len aby nam uz konecne na tie Tastry nasnezilo!

PaliT

Ešte že ste nedali urobiť recenziu mne! Hiking by priešiel o nádhernú kontraverziu!

Peter61

....aaaand Prix of Boiling Forum 2015 goes to .....
.......
.....

BARNABÁŠ !!!

Jonathan.sk

Barnabáš mi povedal, že vraj zaplatil Mišovi zato, aby mal reklamu na svoj nový film formou prvého miesta v diskusii vo „Vriacom fóre“ asi tak na týždeň, na HIKINGU :))).

Lubo

PaliT, nekonspiruj :-)
Kedze nam tvorcovia filmu poslali DVD na recenziu, posunuli sme ho Misovi, lebo je fanusikom horolezectva, sleduje scenu a pre nas pise recenzie a reportaze. Trosku rozceril stojate vody Hikingovske a niekomu stupil na otlak. Nuz, stava sa ... get over it :-)

PaliT

Mišo, škoda, že si ten svoj diskusný príspevok nenapísal rovno do článku. Až teraz som konečne pochopil.

Inak, osobne si neviem predstaviť, že by som dvakrát pozeral film, ktorý sa mi nepáči a ešte mu venoval toľký čas písaním recenzie.

Vedel by som si to predstaviť len v prípade, kedy by som bol presvedčený, že bojujem proti nejakému hroznému zlu, ktoré treba napadnúť, potlačiť, začať proti nemu svätú vojnu, ergo - džihád, tao, dharmu (všetko kolektívne).

Patko22

zadarmo zadarmo. Vsetko je zadarmo palo je hajzlicek ktory vyuzil situaciu a zviezol sa na projekte adidasu :) ach jáj, túto debatu sme viedli nižšie a komenty nám boli zmazané z dôvodu takého, že financovanie a podobné zákulisné záležitosti sem nepatria.
sú to bludy mišo, krčmove bludy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum