Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hreben Nizkych Tatier

Diskusná téma Hreben Nizkych Tatier

Ahojte, chcela som sa spytat ci je realne teraz v zime prejst po hrebeni NT, a to za jeden den z utulne Ramza po Andrejcovu a za jeden den z Andrejcovej do Sumiacu. Su to 20, 15km vzialenosti a neviem do akej mieri je teraz hreben priechodny a v snehu na snezniciach je to urcite narocnejsie. Dakujem za akukolvek radu.

Vogosta

Hreben je schodny v celom rozsahu. V oblasti Chopka je podklad sfukany na viacerych miestach na lad (macky rozhodne pomozu), ale vsetko sa dalo prejst na lyziach. Isiel som z Telgartu na Donovaly od 12/02-15/02. Cast za Kozim chrbtom smerom na Donovaly je na niektorych miestach vyfukane az na podklad.

Mracno

prepacte za nespravne vlozenie prispevku.

Mracno

Hladam dobreho cloveka na spolocnu turistiku. cergov, slanske vrchy a po spoznani a zosuladeni sa i vzdialenejsie miesta. Dakujem pekne.

Banomato

Sice cez viekend snezilo, no vietor sneh ukladal mimo hreben. Urcite odporucam zobrat macky. Bol som hore v sobotu aj v nedelu.

Bikemartin

17.1. meteorologička SHMU v SRo uviedla, že od 1.1. bolo na Chopku 16 dní, kedy tam vietor v nárazoch presahoval 100km/h...t.j. ľad tam určite je, po tomto víkende asi trochu prisnežený.

Peter61

Urcite palicky a v tych traverzoch Dumbiera by sa imho zisli aspon "retiazky". na Stefanicke daju naj info.
Trasu z "Hornej" Boce som v zivote nesiel :-)

Knor

:-) Este chvilu sa pytajte a ostanete trcat doma.

Msalomey

dakujem za odpoved, aj tak asi zvolime skor frekventovanejsiu trasu z Hornej Boce na Durkovu. Neviete mi povedat este do akej miery je tam vyfukany (zladovateny) hreben, ci treba pre istotu vziat macky, okrem sneznic?

JaroB

Napísal so, že je to reálne, nie že to zvládne - to neviem.

Peter61
Jjano: ako ze nepozname ? robi tvrdky, je nasa ! -P
A vobec : tote snežnice nam nebudze treba !

( msalomey - prekladam : zavisi od podmienok, aky je sneh, pocasie etc.)

Jjano

Fuu, Jaro, riskantná rada, ak dievčinu nepoznáš, nepoznáš jej skúsenosti, schopnosti, kondičku ... pre niekoho to reálne je, pre iného nie.

JaroB

Ano, je to reálne. Máš to prejdené v lete? Lebo na pár miestach si viem predstaviť problém s orientáciou, ak je viacej snehu, ale možno máš gps. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum