Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Kvetnica

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Kvetnica

Absolvujeme nenáročnú prechádzku zmiešaným jedľovo-smrekovým a bukovo-dubovým lesom s obmedzenými výhľadmi na panorámu Vysokých Tatier a na hrebeň Kozích chrbtov. Pohľady na juh nám ponúknu Kráľovu hoľu a začiatok Hornádskej kotliny s obcami Spišské Bystré a Hranovnica. Náučný chodník je situovaný v minipohorí Kozie chrbty. Najvyšším miestom je zalesnený vrchol Krížová (941 m), ktorý patrí do rozvodnice Baltického a Čierneho mora. Budeme prechádzať cez NPR Hranovnická dubina. Pri troche šťastia sa nám naskytne príležitosť pozorovať muflóny zvernice Kvetnica.

Bazin

Sona, DanielaM detom sa bude pacit, a aj ohniska so studnickami su plusom.
Andy, vyhlady su ale obmedzene. NA tejto fotke z okruhu zdravia je uzasny pohlad na Hornadsku kotlinu, Sl.raj a NT.

hiking.sk/…/nizke_tatry-horna…

Sona

Dalsi super tip na detsku turu, vdaka!

Adina

Keď občas prechádzam Kvetnicou rozmýšľam, aké asi výhľady sú z okolitých kopčekov. Ukázala si, že sa oplatí zatúlačkovať sa po týchto miestach. Moc pekné.

DanielaM

Aj ja ju uz mam zaradenu do zoznamu tatranskych aktivit s Drobcom :-)

Bazin

vdaka dzakomoo, presne si to vystihol.

Dzakomoo

fajn čítanie, veľmi pekné fotečky a dokonca aj poučné pasáže si tam človek nájde. na tomto článku je vidieť, že návštevník Popradu, resp. jeho okolia nemusí ísť turistikovať len do Tatier, ale je tam kopec ďalších miest, ktoré stoja za návštevu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma