Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zabudnutý príbeh

Diskusná téma K článku: Zabudnutý príbeh

Sú medzi nami jednotlivci, ktorí tvrdia, že do krčmy sa chodiť nemá. Ak takých poznáte, vyhýbajte sa im, prosím. Je to úplne zvrátený názor, ktorý ruinuje podstatu ľudského bytia. Veď povedzte sami, kde sa majú ľudia po večeroch stretávať, kde majú diskutovať a vymieňať si názory, kde si majú rozširovať vedomosti a kde majú poznávať nepoznané či obnovovať si staré zážitky, príhody a skúsenosti. A tiež, kde si majú za pomoci svojich kamarátov zistiť priaznivé účinky mierneho požívania alkoholu na ľudský organizmus či pripomenúť si významné výročia.

Peter61

Pali - v tych casoch bola kondicka sopliakov lepsia, ako teraz. Neomylnost je vdaka Goooglu vacsia.
btw. rata sa okrem matematickej olympiady aj fyzikalna ?
Traduje sa zimne sustredenie na Brnci : kozacky, kufre, kabelky. Zial nebol som tam a neviem, ci by som donutil niekoho z prezivsich k clanku.

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Boro,
ospravedlňujem sa, že som taký suchár ! Veď ja žijem v Prahe, Č.R., hovorím česky a NEPIJEM
pivo !!! Tak to vyzerá, že som stratený prípad, možno by aj tá práčka byla pre mňa moc...
Ale aj tak, vďaka za pekné príbehy..

PaliT

Pobavilo :) Výstižná najmä tá neomylnosť -násťročných sopliakov, ako keby som sa videl.
Tiež som v živote povystrájal pár blbostí, až to mraky brzdilo, ale ak to človek v zdraví prežije, aspoň má na čo spomínať. V horšom prípade poslúži ako odstrašujúci príklad.

Boro

Nikdy by som neveril, že sa tu nájde tolko suchárov. Tí nech si radšej čítajú návod ku práčke alebo zbierku zákonov.
ostatných zdravím a som rád, že som pobavil.

FunTTomas

jonathan.sk: neboj nič. Konzumenti sa trasú od radosti v chatách a abstinenti sa trasú od chladu v kosodrevine v dostatočnej vzdialenosti od chaty a užívajú si pokoj hôr. ;-)

Majo_v

parádička. ja dnes taký smutný večer.. všetci niekam odcestovali.. vonku škaredo.. deti spia.. tak som si otvoril pivko :-) a potešil sa príbehu p.s. chemická olympiáda sa dúfam neráta :-D

Martin.cibula

Podľa mňa hlavné posolostvo príbehu je v tom aby sa ľudia stretávali, trebárs aj v krčme, tie čundríky sú úplne ideálne, zasvätený a praktizujúci určite vedia...určite je v tom viac človečiny ako si niečo odkazovať napr. cez facebook...AHOJ

KarolM

Pekný, inšpiratívny i poučný príbeh :)

Knor

No,ja som to pochopil tak, ze autor chodil aj na matematicku olympiadu aj na ten Kubin, no nastastie to nebolo vsetko. Tiez si pamatam jedno celostatne kolo olympiady, v Caslavi, no vtedy bola ina doba a alkohol bol ozaj jedinou "zabavou". Takze sme sa oba sutazne dni sli pred riesenim prikladov dokladne potuzit do krcmy, ktora bola v tej istej budove. No a s 2 az 3 pivami v hlavach tie nase vysledky neboli samozrejme nijako excelentne :-(. A tiez si pamatam 3-tyzdnovy cunder po skonceni strednej skoly, z Libechova do Ceskej Skalice, ked som sa domov ohlasoval iba posielanim pohladnic. Proste: I tak še da i tak še da.

Martin Štefko

Boro, paráda, ako furt. V mladosti sme to pozažívali asi všetci... :)

Vladimir50

Sonička, nesúhlasím s Tebou,
toho humoru tam nie je len trochu. No šak nechaj aj ostatných nech sa v rámci diskusie realizujú so svojimi "koninami"

Sona

Ale no tak, neberte to cele tak smrtelne vazne. Je to Borov styl, trochu autorskej "nadsazky", trochu humoru medzi riadkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma