Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Vrátno

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Vrátno

KST Via Danubia pod vedením Štefana Nagya organizuje každoročne v tretiu februárovú sobotu výstup na niektorý z vrcholov Malých Karpát. Zväčša ide o vrchol, na ktorý nevedie značka. 18. ročník si za cieľ vybral kopec Vrátno. Mnohým sa iste hneď v hlave vynorí názov obce, Hradište pod Vrátnom. Teda aspoň mne áno a bol som veľmi prekvapený, keď som zistil, že vrch sa nachádza dosť ďaleko od obce. Tak neviem, ako k nemu prišli naši predkovia. Za účasť na výstupe som loboval medzi svojimi turistickými známymi, no v sobotu ráno som na autobus do Myjavy čakal na stanici ako jediný. Normálne som dostal strach, že som si pomýlil dátum. Na vrchole nás bolo napokon toľko, že organizátor nemal ani dosť diplomov.

Miroslav Svitek

Paľo sa do nášho odchodu z Vrátna neobjavil, asi šiel napokon inam. Medzi komunitou nie je po ňom zhánka, takže je asi živý a zdravý. Keďže je z Trnavy, uvidíme sa asi až na rozhľadňovom vandry a už sa chystá!

Zdenči

Za stredoškolských čias som chodil v lete do Chtelnice na brigády...to boli časy...miestne baby nám poukazovali všetko možné, no kaštieľ veru nie :-)
A Paľo sa nakoniec našiel? Alebo je nezvestný ešte aj teraz?

Vladimir Popluhar

V Hradišti pod Vratnom sa mi páčilo par starších domov - krásne upravené, žiadne kocky.

Knor

Pred 2-3 mesiacmi som sa po 2 dni v tej oblasti motal. Aj tou asfaltkou do Chtelnice som siel (hoci naopak). Najviac ma prekvapilo, ze v Chtelnici je zamocek. To som nevedel. Ked tam zavitam nabuduce, nakuknem k nemu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum