Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lazy a zaniknuté kúpele Borda

Diskusná téma K článku: Lazy a zaniknuté kúpele Borda

Konečne aj u nás na Východoslovenskej nížine trocha zasnežilo. Veď je začiatok februára, už bolo na čase, a preto dnes do auta beriem aj bežky, hoci neviem, či bude už dostatok snehu, hlavne aby bol nejaký starší základný. O tom však pochybujem, lebo dole cez týždeň aj pršalo. Na rovine si tohoročnú zimu veľmi neužijeme a aj keď nejakých 10 cm snehu napadne, tak už na druhý deň je po ňom. Stačí, aby sa doň poriadne zahryzlo slniečko svojimi lúčmi a môžeme sa už len tešiť na jarnú turistiku v Slanských vrchoch, dnes možno niekde pod Lazmi.

Adina

Už dlho "poškuľujem" po Slanských vrchoch pri mojich cestách do Michaloviec. Snáď sa nájde čas na ich návštevu. Jeden typ už mám pripravený :-).
Na Borde som bola ako dieťa v tábore. Moooc pekné spomienky a ozaj pekné miesto. Prečo necháme zničiť takéto pekné miesta :-( ?

MisoB

Martin: dátum opravený, s veľkosťou tých obrázkov to nie je úmyselné, pozrieme na to...

Knor

Zda sa, ze Slanske vrchy budu konkurovat Malym Karpatom :-).
Inak, to co za exoticky datum mas pri mene?
Vidim, ze sa meni zobrazovanie na stranke hikingu. Mam dva navrhy:

  1. Velke obrazky sa zvacsili, no mam mensi monitor a prezeraju sa komplikovanejsie. Neda sa tam zakomponovat akasi "fit to page" funkcia?
  2. Pri prezerani obrazkov je linkovanie spravene tak, ze pri posuvani sa sipkami je titulny obrazok mimo. Neda sa zahrnut? Teda ked sa chcem vratit z prveho obrazku dozadu, aby mi tam nenaskocil posledny obrazok, ale titulny (nulty).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum