Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Útulňa pod Uchánkom vyhorela do tla

Diskusná téma K článku: Útulňa pod Uchánkom vyhorela do tla

Ostrieľaní horali vám povedia, že neexistuje nepriaznivé počasie, iba zlé oblečenie. To sa ľahšie hovorí v krčme pri pive, ako na veternom hrebeni v horizontálnom daždi, keď s láskou spomíname na priaznivé predpovede SHMÚ a využili sme tak možnosť ísť “na ľahko”. Či už v takýchto prípadoch, alebo sa vám nechce schádzať z hrebeňa pri jeho prechode, alebo z akejkoľvek inej pohnútky, stoja nám ako pomocníci pri našich cestách-necestách útulne. Niektoré sú útulné, niektoré menej, no každá má rovnakú snahu nám pomôcť.

Merhorn

Sam som bol pri tejto utulni niekolko krat. Na peknom mieste bola s peknym vyhladom aj okolim. Skoda veru. Skoda kazdeho dobreho pocinu, ktory takto skonci. Snad sa pomyselne kolieska spravodlivosti nevylamu aj tento krat a pachatel bude dopatrany a nalezite potrestany. Ale bohuzial uz nemam iluzie o tom ako to u nas funguje.

Alexander

skutočne, vandalizmus sa neuveriteľne rozmáha. Nuž ale čo sa dá čakať v krajine, kde najpopulárnejšia denná tlač je Nový čas, z televízií JOJ a Markíza, atakďalej....

MatusM

Držím palce k vypátraniu a potrestaniu vinníka (uhradenie 100% škody, zabezpečenie výstavby novej útulne, aktivačné práce v rozsahu potrebnom na obnovu útulne + prevýchova liečiaca podpaľačstvo).

Zardoz

chrapunstvo,kretenizmus a tupost sa vezu na vitaznej vlne napriec celym slovenskom...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum