Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Strmou prťou

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Strmou prťou

Na Ceste hrdinov SNP (E8) pribudol v Slovenskom rudohorí nový prístrešok. Ocenia ho hlavne tí, ktorí robia diaľkový prechod našej najdlhšej magistrály a v prípade potreby v ňom môžu prenocovať. V jeho blízkosti sú krásne výhľady na Kráľovu hoľu a Vysoké Tatry z vyhliadok Strmá prť a Ondrejisko-Borovniak.

Daulagiri

Šiel som okolo tohto prístrešku 13.1.2022, všetko bolo v poriadku. Hore bolo naukladaných niekoľko klátikov na jednej strane aby zrejme zabraňovali prefukovaniu.
Ale prameň bol nepoužiteľný, tieklo málo vody a nedala sa nabrať.

Pencurák

Prístrešok je v poriadku(27.8.),prameň tečie výdatne.

Vrana

Mam dojem ze pod Hanesovou nie je povala na prespanie, len sa da dole sediet. Mna tieto nove pristresky milo prekvapili, hoci som ich na noclah nevyuzil.

Pavol "Chodec" Horvath

Da sa tam v pohode prespat. Size ma ochranil pred krupobitim, ale tie padali kolmo. Vacsinou ale fukal vietok presne popod strechu. Nastastie som mal multifunkcnu celtu a spravil si trojuholnik z jednej strany. Inac smola...

Pencurák

Dnes som bol v Slovenskom raji a pribudlo tam množstvo presne takýchto prístreškov,ale bez možnosti prenocovania...žiaľ

Daulagiri

Možno budem za čudáka, ale asi som tento kraj mal radšej bez tejto novej infraštruktúry, keď to tam bolo také "divokejšie" alebo ako to mám napísať. Ale je tam aspoň miesto na prespanie no...

Muska

Rovnaký prístrešok ako nad sedlom Besník je aj Pod Hanesovou mapy.hiking.sk/?x=20.30767…
Čo sa týka tohto pod Stmou prťou, škoda že to podkrovie na prenocovanie z jednej strany neuzavreli, je tam neuveriteľný prievan..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum