Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarné pojazdenie pod Veľkou homoľou

Diskusná téma K článku: Jarné pojazdenie pod Veľkou homoľou

Keď máte len pár hodín k dispozícii a chcete si napríklad zajazdiť na bicykli po práci, budete hľadať nejakú krátku trasu. Presne takú nájdete v tomto krátkom článku o malokarpatskej horskej cyklistike z Pezinka do Harmónie úbočiami Veľkej homole. Dá sa na nej pekne vyblázniť aj zapotiť.

Sona

Merhorn, nase forum sa ma niest v priatelskom duchu. V poslednom case tu vsetkych napadas a urazas. Pokial sa nevies spravat slusne, budeme Ta musiet zablokovat. Uz toho mame dost.

Merhorn

jjano,si jednoduchsi ako sa hras.teraz si mi prisiel trosku smiesny nakolko tvoje reakcie a "umysel" je lahko citatelny. proste lubo a sona rozhodne,ani su tu sefovia,nie ty :) deal with it

Jjano

Díky, dosiahol som vcelku, čo som potreboval :-)

Merhorn

presne ty si typ cloveka kvoli ktoremu nechcem pisat clanky na hiking a skor ich dam na mtbiker.sk. potom je hiking plny clankov o.kazdej bude vo vinohradoch a nic realne zaujimave. nic proti ziadnym clankom a uz vobec nie ich autorom ale...
ja som tolerantny biker a vzdy na tzt beriem ze maju prednost pesiaci. tak pls 2x premyslaj a az potom pis. ked budu clanky hotove,realne to vidim na koniec leta,napisem lubovi ci soni ci maju zaujem o take clanky.ak nie,postnem ich inde a vy si miesto toho precitate o dalsej bude v karpatoch ;)

Merhorn

jjano,mas s tym problem,necitaj to. net je plny dobre mienenych clankov aj z.biketrailov na krivan. meno bikerom tym kazit nebudem,sa preber a nepis blbosti. ked som bol na vk,bola tam skupinka norov a 4ja slovaci-turisti. pokecali sme,pytali sa ma na bike a pacilo sa im,ze som to vyslapal az tam a nebojim sa ist dole.nik nebol pohorseny,vsetci sme sa tolerantne akceptovali.
mas s tym problem,tvoj problem. ries si ho sam pred sebou...

Jjano

No, to je presne ono: trepať sa na Veľký Kriváň na bajku, nuž ok, je to síce fakt zakázané a otravuješ tam peších turistov, ale dobre, proti gustu žiaden disšputát. Ale vypisovať o tom na internety a tak ešte viac kaziť beztak nedobré meno bajkerov, áno, to je presne to, čo my bajkeri naozaj potrebujeme. Už sa teším na ešte prísnejšie zákazy a na rušenie horko-ťažko vydobytých legálnych trailov, odôvodnené práve takýmito článkami ...

Merhorn

zdenci,mam uctu k sedinam kedze ich uz dost mam aj ja :) foto v profilovke je spred 10rokov skoro.mam 32 . cierne vlasy plne sedin.
ak kveci. zdenci,to nie je len o zjazdoch,ja prave rad slapem do kopca,nebavilo by ma vyviezt sa lanovkou ci autom niekam a potom sa len pustit dole :)
a k starsim ludom.ver,ze ja som ten posledny co nema uctu k starsim ale bud si ma zle cital ci nepochopil.
pisal som,ze aby som to zobjektivnil aby ak teda nejaky napr. mlady biker tadial pojde aj preto,ze cita,ze aha,adrenalinovy zjazd,fajn ,tade idem. aby nebol potom sklamany. thats all... preto som pisal,ze diskusia je o dalsich nazoroch. ja sa nepovazujem za ziadneho extra bikera.proste ma bavi jazdit na biku a casto tak robim a bavi ma jazdit po kopcoch a posuvat svoje hranice dalej.
ked som prvy krat siel s naslapnymi SPDckami pod homolou som sa vyrubal ako jelito lebo som sa nestihol vypnut a vyhol si sedlo :)) vidis,smejem sa na to.nie je to trapne,rad na to s usmevom spominam :)

PaliT

Merhorn: ďakujem, rád si prečítam, želám všetko dobré. :)

Zdenči

Merhorn...raz aj ty budeš starší a to, čo je teraz pre teba ľahký zjazd v neskoršom veku budeš považovať za neprekonateľnú prekážku. Maj trošku úcty k šedinám :-) Hoci na Paliho hlave som si ich vôbec nevšimol. Táto cyklo-hiking sekcia nie je o cyklo zjazdoch ale o cyklotúrach. Časť tej trasy od Širokého smerom do Harmónie využívam často aj ja. Pešiakov som tak tiež nikdy nestretol (ak nerátam prvý úsek z Modry k zahradkárskej osade), maximálne koníčkarov a motorkárov. Je to príjemná trasa pre tých, ktorý majú obyčajný horský bicykel, nie odpružené delo ako určite aj ty a nemajú chuť hrať sa na Filipov Polcov alebo Merhornov.
Tento článok som od začiatku bral ako "vynútený", tiež by ma o tom určite nenapadlo napísať, treba nejako vyplniť dieru, ale načo sa zbytočne do všetkého navážať a hneď to zakopať pod čiernu zem?

Merhorn

pali este pre teba. chystam sa dat na hiking clanky z mtb. vyslap z trusalovej na velky krivan. vyslap z.martina na velku luku,prechod hrebenom a zjazd po zltej na bystricku a prechod pohoria velka fatra na biku a ako bonus mozno aj vyslap na biku na chleb a prechod z martinskych holi na mincol a zjazd do vrutok. takze sa neboj,nechcel som to ale prezradzat a chcel som to dat vsetko naraz. uz sa tesim na reakcie druhu. ale ved na ostredku sa nemoze ist bikom...;)
a poprosim odpustite si na mna reakcie,ze som pysny,namysleny,radikalny a podobne. kto ma pozna osobne vie,ze druhemu dam aj to posledne,vzdy ked viem a mozem aj v.horach rad poradim,vysvetlim ludom a s usmevom a dobrou naladou s kazdym rad pokecam a ked.idem s.niekym.na bike ci peso vzdy cakam na druheho a neoddelujem sa a nehram machra. to napise o mne len clovek co sa pozera na formu akou pisem,nie obsah. slovensko je konzervativna krajina,chapem,no ja som proste volnomyslienkar a tak formulujem aj prispevky. neboj adina,neboj pali,kedykolvek a rad s vami pojdem rad na bike a ukazem vam miesta kde budete radi chodit aj bezo mna potom. an michal mikulas,ktory tu prislieva bike clankami vie,ze mam prerezane usta a specificky zmysel pre humor,no vie,ze som.dobry clovem a rovnako.tak jemu som poradil jednu trasu v turci kde potom zacal rad chodit ;)
tymto povazujem sekeru za zakopanu a viac snad uz len vecne k teme ;)

PaliT

Daj lepší tip, dovtedy si za perohryza.

Na celej trase sme stretli jedného chodca.

Mieru vzrušenia si určuje každý sám. O adrenalíne, ku ktorému potrebuješ integrálu a 180mm zdvihy, ja nebudem písať.

No a všeobecne si nezaostal za očakávaním. Začal si bobkami. No a postupne pridávaš lajná. Takže už nebude potrebné pokračovať.

Rád privítam čitateľov na článkoch, kde je pohodička, výhľady, pekná príroda. Tiež nenechám v štichu šéfredaktorku, keď potrebuje poslať článok. Ale nepokoj v diskusii už je mimo môj dosah.

Až budete hľadať miesto, kde sa dá vyhnúť blatu po dlhej zime a snehu, popadaným konárom po kalamite, vyberte sa do vinohradov a nízkych úbočí, pokojne si zopakujte uvedenú trasu. Želám pekný deň.

Merhorn

adina,dat na trailbike zvoncek sa moze spytat podla mna jedine senior,krestan :D,alebo clovek totalne bez vkusu ci znalosti co je to trailovanie. neboj ja som vzdy ohladuplny k pesim turistom. nieco mi hovoris,ze to smerujes do tychto vod.mam usta a na zotrvacniku cvrcka ;)

Merhorn

zase raz sa tu ide robit z komara somara a bude tu x
prispevkov s prepacenim o hovne a nic konstruktivne k clanku sa viazuce...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum