Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Samkova chata

Diskusná téma K článku: Samkova chata

Skončila jeseň, začínala zima a náš tradičný „posledný vander“, ktorým sme sa lúčili so sezónou, skrachoval. Jednoducho, kamaráti nemohli a bol som z toho veľmi smutný. A tak som si povedal, že čo by sa stalo, keby som sa vybral sám. Aspoň na jednu noc, aspoň na jeden bivak, aspoň na jeden posledný oheň, pri ktorom by som presedel do polnoci a ráno sa opäť pobral domov. Netúžil som po žiadnej dlhej a namáhavej túre, ale po peknom zážitku. Hodil som na stôl niekoľko máp a pustil som sa do plánovania. Cieľ bol nasledovný: vlakom sa dostať na miesto, vyšliapať na hrebeň, prespať pri ohni a ďalší deň šupito dolu a vlakom domov. A tak sa aj stalo.

Mirino

Akonáhle sa k nejakej kolibke dá dostať autom, tak vždy čakám, či tam od mojej poslednej návštevy nepribudol visací zámok. Akotak bezpečné v tomto smere sú azda len tie s chodníkovým prístupom a potom tie s chabou "občianskou vybavenosťou". A veľmi ma mrzí, že nájsť dnes v horách trochu romantiky a starosvetskej pohody je čím ďalej ťažšie.

PaloČ.

Pěkný příběh. Tak to občas chodí. Nevím kde je samkova chata, ale fotka mě připomíná jednu lesácků bůdu ve Skalických horách

Hjalmar

Milí moji, náš svet zaniká tak, ako zanikol predchádzajúcim generáciam. Vznikne nový svet a vytvoria ho noví ľudia. Ale ten ja už nechcem žiť. Vďaka Bohu za len, ktorý sme poznali.

Boro

Jój bratku, ale čo ??? S tým si neporadí ani divá sviňa.

Šedývlk

boro, krásne, ale kradnú nám náš svet, kurva, robme s tým niečo !

Boro

Som rád, že sa vám tento môj príbeh páčil. Musím vám však povedať, že tak ako väčšinu príbehov ktoré vytvárajú kontakt na určité priestory a ľudí, umiestňujem inde ako sa v skutočnosti stali. Je to preto, aby som chránil účastníkov a aj prostredie príbehu od neželanej návštevnosti či dokonca posmechu a pod. Verte, že sa to už stalo a preto to teraz robím takto. A ďakujem vám za priaznivú kritiku. Lenže o ďaľšej knihe uvažovať je zatiaľ veľmi predčasné. Ale už píšem ďaľší príbeh. Ahoj

Motorkár

Boro, občerstvil si mi spomienky na moje vandrácke časy, ďakujem. No a keďže je tam už petlica so zámkom, tak by si už mohol zverejniť kde sa tento raj na zemi nachádzal.

Starec

Boro, opäť super. V týchto horúčavách sa príjemne číta o snehu a mrazivých ránach. Aj ja by som bol za novú knihu.

PaliT

Pekné. Také to hrabalovské "krasosmutnění".

Pafi

Ahoj, krásne a silné, ako vždy. Viem presne, čo Ťa tam ťahalo, len tak, hoci iba na jednu noc. No podĺa popisovaného menu sitsa vybral na týždeň:-D
Vďaka!

Čaky

Paráda... ďakujem za krásne čítanie a ku koncu trošku zovretie hrdla a zalesknutie očí ... ;)no ďalšia kniha by už bodla ;)

-OB-

Ahoj Borku,

krásný příběh, až jsem cítil na patře chuť té klobásky i gulášku a začul vůni kouře čadících kamen. I voňavého rumu. Díky za krásný příběh o úžasné chatě i zajímavém setkání.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum