Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Markova skratka

Diskusná téma Markova skratka

na trase na SMREKOVICU(pri Branisku-neexistuje,resp.konči ,nepokračuje,zanika do stratena,a to kvoli veternej kalamite,ktora dolamala plno stromov a teren je dosť zle prechodný,skoro sme dnes pobludili,ale intuitivne sa da zorientovat,lebo za chvilu bludenia sa objavi cesta po ktorej treba ist vpravo a ta vas dovedie na žltu značku,ktora vas vyvedie na Smrekovicu.Odtial je to poriadny stupak na vrchol 1200m.29.5.2015 sobota

Martin63

Potvrdzujem slova od \\\\"ragnarokkr\\\\", Bol som tam v juni, Marekova skratka (v smere Branisko-Smrekovica) bez problémov priechodná a dobre vyznačená. Zostup zo Smrekovice na Kravcovú ťažko zasiahnutý polomom, ale chodník zreteľný a dobre vyznačený.
Jediný problém som mal na veľkej lúke na Kravcovej, ale keď sa človek spoľahne na zdravý rozum a vypne navigátor, tak pokračovanie nájde.

Ragnarokkr

Bol som pár dní dozadu na Smrekovici, Markova skratka je ako si vždy pamätám priechodná. Okolie sedla Smrekovica je sprístupnené, značenie síce zničené, ale dá sa dostať na každú cestu, ktorá tam prichádza. Čo je zmenou oproti dlhotrvajúcemu stavu - žltá od Kravcovej na Smrekovicu je konečne PRIECHODNÁ! Celá cesta, ktorá bola zapadaná stromami je prešľapaná, prerúbaná a nehrozí ani zablúdenie, a mám dojem že pribudli značky na miesto starých, zničených kalamitou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum