Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tri dni na myjavských kopaniciach

Diskusná téma K článku: Tri dni na myjavských kopaniciach

Po nie príliš vľúdnom konci mája sa chystalo začiatkom ďalšieho mesiaca vypuknúť leto. Víkend bude obsadený rodinnými záležitosťami. Narýchlo teda vybavujem voľno na posledné tri pracovné dni a večer sadnem nad mapu. Z viacerých kandidátov vyhralo "horné Záhorie" - pahorkatina medzi Skalicou a Brezovou pod Bradlom. Okrem toho, že som niektoré časti doteraz nenavštívil, motiváciou bolo zamerať zopár značkovaných úsekov a spresniť mapu (preto aj trasa niekedy vyzerá nezvyklo).

FunTTomas

elena: mapa s prejdenou trasou je v žltej tabuľke faktov (vpravo od textu, pod fotkami).

MisoB

Martin, takto kulinársky som nad tým neuvažoval... teda na jeseň dám tiež nejaké kopanice :)
Čo ma ale prekvapilo (a v článku som nespomenul), za celý čas som našiel len jedného kliešťa prisatého a dvoch lezúňov... a to som šiel v kraťasoch a spal len tak pohodený.

Knor

Mne sa trasa paci, no preco si sa tam vybral v maji? Na jesen je ovocie na kazdom druhom strome. Sem sa treba vybrat vtedy :-).
Tuto zimu som obehaval neprejdene chodniky v Malych Karpatoch a tu odbocku za Hornou Pustou Vsou som si v sere nevsimol. O 2 mesiace som to siel v opacnom smere, vtedy nie je problem.

Ade.e

Z celej tej trasy, som siel asi pred 2 rokmi, len kratky usek z hlavnej cesty skratkou po zltej na hrad Podbranc a potom som stopol nejakeho lesnika, ktory ani slovo nevyslovil a pustal si pesnicku Alahu Akbar... Aj ked je to na moj vkus, privelmi lucnata krajina, ale napriek tomu, pacili sa mi tie lazy a aj raz krajiny a mierne kopceky. Kdesi pri hlavnej ma zaujala aj nedaleko stojaca vyhladna,mozno Hrajky, ale nebol som na nej. Dufam, ze aj ked byvam na druhej strane republiky, budem mat moznost si to tam pochodit. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum