Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dolomity - okruh okolo Monte Popera

Diskusná téma K článku: Dolomity - okruh okolo Monte Popera

Napriek tomu, že v talianskych Dolomitoch existuje snáď viac ako stovka ferrát, len na niekoľkých miestach je možné poskladať ich do niekoľkodenných logických okružných túr. Dvojdenný okruh okolo masívu Popera dokáže skombinovať lezenie, pochody po visutých lávkach a zostupy do úzkych roklín so zimnými podmienkami aj na konci augusta, ako sa to stalo nám.

Knor

Inak, povodne som mal v plane druhy den ist z Rif Carducci cestou 107 J od Zwolferkogela (aby som siel rovnakymi chodnikmi co najmenej), ale na chate mi povedali, ze sa ten chodnik pred par rokmi zrutil a je to tam pre bezneho turistu neschodne.
Ja ak sa tam este vratim, rad by som siel cez Val Stallata na Bivak Brg. Cadore a stade popod Cima Bagni JV trochu narocnejsim chodnikom k Biv. C. Gera. Ale nie je to plan na najblizsie obdobie.

Ismael

Zdravim,
dakujem za odkaz. Tvoj clanok som si precital, bola to pekna tura. Ak sa do Val Fiscalina este vratim, chcel by som prejst tvoju trasu k Tre Cime a chcel by som este vystupit na Monte Popera.

Knor

Zdravim,
Trojdnova varianta vyletu s navsetvou oblasti Troch Cimov je popisana tu: hiking.sk/…/okruh_cez_sextens…
Vy ste sli v podstate to co ja 1. a 3. den. Akurat ze som nestartoval na Rif Berti ale v Kreuzberg passe. Skoda ze Vam nevyslo pocasie, lebo pohlady z Cengia Gabrielle spat k Aldo Roghel (na Cimu Bagni) su fantasticke - tie skaly hyria farbami. Bohuzial, nedokazal som to dobre nafotit.
Vas druhy (moj treti) den som si predlzil o dvojicu ferat Zandonella, ktore su v oblasti najnarocnejsie. A to nielen kvoli isteniu ale aj kvoli poriadne narocnej orientacii. (Vid tiez komentare na voltek.cz, kde sa z polovice zostupu vratili, lebo nenasli pokracovanie, co v krajsom pocasi nie je ziaden problem.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum