Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Turistika z Ivachnovej

Diskusná téma Turistika z Ivachnovej

Ahojte, s priatelom sa chystame na vikendovy pobyt do Ivachnovej, mate nejaky tip na turistiku zapadne tatry/nizke tatry, tak aby sme sa co najmenej museli presuvat autom. Dakujem za pomoc

Pinkie

Sme sportovci cize pokojne aj nieco na cely den, velmi pekne dakujem za napady, tesim sa snad nam aj pocasie vyjde a budeme to tam moct prechodit :)

Pocestna07

A ešte ma napadol jeden tip v Chočských vrchoch - autom do Prosieka a urobiť okruh cez Prosiecku(rebríky, vodopád Červené piesky) a Kvačiansku dolinu (mlyny Oblazy, Ráztocký vodopád). V Kvačanoch sa staviť v pivovare - výborné pivo i jedlo... a vrátiť sa lúkami do Prosieka :)

Pocestna07

Neviem, akú predstavu máte (dĺžka túry), ale určite by sa dal urobiť Veľký Choč, napr. z Likavky oloko hradu a zísť do lúčok - tu využiť malé wellness, bazén. A ešte uprostred dediny je pekný vodopád.
Alebo autom až do Kalamien, vybehnúť okolo Liptovského hradu (najvyššie položený hrad na Slovensku) a využiť prírodnú !kaďu" s termálnou vodou.
V Západných tatrách je prima túra zo Žiarskej doliny na chatu a potom cez Smutné sedlo a PLačlivé dolu na chatu, odkiaľ možete na parkovisko použiť kolobežky.
Nízke Tatry - od jaskyne Slobody dolinkou Vyvieranie na Machnaté, Krakovu hoľu a dolu cez Lúčky.
Prajem pekný čas a pohodu :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum